Yok yok sen gerçekten okuduğunu anlayamıyorsunJsjsjsjsj
Pepe olduğunu kabul ettin yani
Yok yok sen gerçekten okuduğunu anlayamıyorsunJsjsjsjsj
Pepe olduğunu kabul ettin yani
Kime neyi anlatmaya çalışıyorsun ki kralYok yok sen gerçekten okuduğunu anlayamıyorsun
Bir umuttur yaşamak Kadir'imKime neyi anlatmaya çalışıyorsun ki kral
Ben anlamak istediğim gibi okuyorumYok yok sen gerçekten okuduğunu anlayamıyorsun
Ha iyi o zaman. Ben de sorunun kimde olduğunu çözmeye çalışıyordum şimdi anladım.SendeymişBen anlamak istediğim gibi okuyorum
Zaten bu yüzden böylesin işte. Global olamıyorsun sonra gelip burda bizlere saygısızlık yapıyorsun.Ben anlamak istediğim gibi okuyorum
Her yazdığım mesaja konuya disslike atman bittiyse seni dışarıya alalım ırmakbeyiBir umuttur yaşamak Kadir'im
Benim muhabbet kuşum bile 2 dil biliyor. Ama bunlar sadece 3 kelime ile hayatlarını idame ettiriyorlarZaten bu yüzden böylesin işte. Global olamıyorsun sonra gelip burda bizlere saygısızlık yapıyorsun.
Sen de atabilirsin.Her yazdığım mesaja konuya disslike atman bittiyse seni dışarıya alalım ırmakbeyi
Atıyorum zaten merak etme BİMSen de atabilirsin.
Muhabbet kuşun senden zeki He eri sana sevtaliBenim muhabbet kuşum bile 2 dil biliyor. Ama bunlar sadece 3 kelime ile hayatlarını idame ettiriyorlar
Yok ben 3 dil biliyorum. Ama haklısın,kuşum bile burada ki bazı kişilerle muhatap olmaz. Ondan birşeyler öğrenmeliyimMuhabbet kuşun senden zeki He eri sana sevtali
Öğren tabi hayvan deyip geçme ben sana 3 dil bilmiyorsun demedim hayvanın senden zeki galiba dedimYok ben 3 dil biliyorum. Ama haklısın,kuşum bile burada ki bazı kişilerle muhatap olmaz. Ondan birşeyler öğrenmeliyim
Bari sen laf sokmaya çalışıcam diye komikleşme beÖğren tabi hayvan deyip geçme ben sana 3 dil bilmiyorsun demedim hayvanın senden zeki galiba dedim
Hakaret vari konuşma bidaha o yüzden dahil oldum konuşmaya her zaman üslupBari sen laf sokmaya çalışıcam diye komikleşme be
Hakaret? Hani nerede?Hakaret vari konuşma bidaha o yüzden dahil oldum konuşmaya her zaman üslup
Yaptığın emri vakiyi de görmezden geliyorum. Git Emirhanla efecana emir ver senin karşında senden yiyecek adam yok haddini bilHakaret vari konuşma bidaha o yüzden dahil oldum konuşmaya her zaman üslup
Sen adam mısın kiYaptığın emri vakiyi de görmezden geliyorum. Git Emirhanla efecana emir ver senin karşında senden yiyecek adam yok haddini bil