Hem Suçlu Hem Güçlü Olmak... (13 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

batuhancan3

Ziyaretçi
Büşra başkanım isterseniz o yazismanin devamını da paylaşın yada ben paylaşayım

İHSANKAYA

Birlik Ve Adalet Partisi
Vatandaş
Analamdigim birsey var ben konuyu acarken isim zikretmedim. Kimseye bisi demedim sadece neden yapildi dedim siz neden uzerinize alindiniz bahse konu arkadss parti uyeniz bile degil nedir bu kadar firtina. Dedim uzak durun uzak duralim. Neyse haydi iyi oyunlar
Sizinde dediğiniz gibi partimizin üyesi olmayan, kuvvetle muhtemel sahte hesap tarafından atılan mesajları forumda paylaşıp yaygara koparmak ta fırtınadan sayılır mı?

Melikece

Üye
Vatandaş
@Büşra Gamze o zaman şöyle konuya devam edelim sen partiye sahip çıkamadıgında başındamıydın degil biz bişeyler yapmak için parti kurduk olmadı yine sen başımızda degildin öylemi geldin işte özür dilerim bla bla geçtin sonra ne oldu ara ara girdin çıktın buda bize dokundu biz çalışırken kusura bakma da kimse yatamaz şimdi ne yapmak istiyorsan yap kimse senin kölen değil sen bu lafımı gayet iyi anladın iyi oyunlar sana🥱
Bunu dürüstçe de belirtip gidebilirdiniz ki kimse de size nolur kalın demezdi. Ama doğru diyorsunuz gerçi karakter meselesi herkesde aynı olmuyordu siz de haklısınız 😊😊

B

busr

Ziyaretçi
Aaaaa öyle mi canım
Bilgeyle olan birebir konuşmamı atıp ağzımdan anlık sinirle çıkan bir küfürle algı yapmana gerek yok semih. Beni bunla linçlemeye kalkacaksan gel özele istediğin küfürü edeyim sana birebir 😀 Parti kurulduktan sonra göktürk partisine giden hiç bir üyeye küfürümü bulamazsın

melh1

A D İ N Partisi
Vatandaş
Oyun etikliğinden kurallarından bahseden arkadaşlar yalnız ufak bi ayrıntıyı atlamış gibi duruyor bu konuyu açarken yenilikçi demokrasi partisinden mesaj gönderilmiş görünüyor ancak şuanda bizim partimizin üyesi değil kendisi😀

B

BİLGEM GÖKTÜRK

Ziyaretçi
Sizinde dediğniz gibi artimizin üyesi olmayan, kuvvetle muhtemel sahte hesap tarafından atılan mesajları forumda paylaşıp yaygara koparmakta fırtınadan sayılır mı?
Valla baskanim benim agzimdan partinize dair hic bisi cikmadi fake bir profil her nedense bunu yapti inanin cok uzuldum birden aklima ne geldi biliyormusunuz biz oralarda delirmis gibi milleti organize etmeye calsip gece yarisi egitim verirken sizlerin ortada olmayisi cok manidar.tesekkur ederim napalim biz sirtimizda 6li bixak seti ile geziyoruz. Birazda baskalari gezsin nolucak.

B

BİLGEM GÖKTÜRK

Ziyaretçi
Oyun etikliğinden kurallarından bahseden arkadaşlar yalnız ufak bi ayrıntıyı atlamış gibi duruyor bu konuyu açarken yenilikçi demokrasi partisinden mesaj gönderilmiş görünüyor ancak şuanda bizim partimizin üyesi değil kendisi😀
Hah tamda ben onu diyorum. Konumda size dair hic bisi yok size noluyorda delirdiniz. Ben bisi demedim. Sadece paylastim.fake der gecerdiniz.

M

murat_trkmn

Ziyaretçi
Bunu dürüstçe de belirtip gidebilirdiniz ki kimse de size nolur kalın demezdi. Ama doğru diyorsunuz gerçi karakter meselesi herkesde aynı olmuyordu siz de haklısınız 😊😊
Ben size demedim niye dahil oldunuz o zaman şöyle bitiriyim bana ısrar etmedi Büşra başkan oyun dışı işlerim olduğu için fazla aktif olamacagımı belirttim ama dediğim anda gruptan attı partiden attı konuyu bile bilmiyordu dediği şu git o partiye bende inatla silmedim oyunu partiye girdim girdimmi iyikide girmişim @Büşra Gamze daha iyi bilir o yüzden sana söz düşmez sen oyununa gir 🤣

B

Burak YAZICIOĞLU

Ziyaretçi
Karakteri duzgun arkadasim. Ben oyumu verir giderim valla naparsaniz yapin dediginizi hatirladim bian. Haklisin karakter sizin gibilerin isi. Bizler cok daha yukarida bi yerdeyiz.
Çok tehlikelisin ve konuyu kötü şekilde çekiyorsun o anki muhabbet neydi 😂 harbi Allah uzak etsin sizleri bizden yaa

B

busr

Ziyaretçi
Valla baskanim benim agzimdan partinize dair hic bisi cikmadi fake bir profil her nedense bunu yapti inanin cok uzuldum birden aklima ne geldi biliyormusunuz biz oralarda delirmis gibi milleti organize etmeye calsip gece yarisi egitim verirken sizlerin ortada olmayisi cok manidar.tesekkur ederim napalim biz sirtimizda 6li bixak seti ile geziyoruz. Birazda baskalari gezsin nolucak.
Silah zoruyla mı ilgilendirttim üyelerle? Sana ay sonuna kadar işim var emanet edicem partiyi dedim emanet eder etmez arkamdan iş çevirmeni mi gerektiriyordu? İki iş yaptın diye ihanetini temize çıkarmaya çalışman karakterini özetler nitelikte. Benim aylarca emek verip büyüttüğüm partide senin 1 haftalık emeğin hiç bir şeyi değiştirmez.

B

BİLGEM GÖKTÜRK

Ziyaretçi
Çok tehlikelisin ve konuyu kötü şekilde çekiyorsun o anki muhabbet neydi 😂 harbi Allah uzak etsin sizleri bizden yaa
Vallahide haklisin burak ya. Benim agzimdan tek kelime cikmamisken neden bu kadsr atladiniz.anlamadim.biliyomusun. yazik ama en cok sen gordugun halde bunu demek cok degisik.d3mekki boyle oluyor

B

BİLGEM GÖKTÜRK

Ziyaretçi
Silah zoruyla mı ilgilendirttim üyelerle? Sana ay sonuna kadar işim var emanet edicem partiyi dedim emanet eder etmez arkamdan iş çevirmeni mi gerektiriyordu? İki iş yaptın diye ihanetini temize çıkarmaya çalışman karakterini özetler nitelikte. Benim aylarca emek verip büyüttüğüm partide senin 1 haftalık emeğin hiç bir şeyi değiştirmez.
Busra sana hicbisi demedim.bu konuyu hic bisekilde size dair acmadim. Ayrica haber gonderdim ama olmaz dendi.neden bu kadsr heyheylendinizki. Tesekkur ederim her sey icin . Biz sirtinizdan bicakladik yalan soyledik ve parti kurduk tamam karsit olursun durusun noluyoda hemen atladiniz.fake dersin gecersin

Melikece

Üye
Vatandaş
Partide sürekli kimse aktif olmak zorunda değil. Ben sürekli aktif olamadığım için kendi isteğimle yardımcılıktan istifa etmiş biriyim ki siz de sorumluluk almayıp yapmayabilirdiniz kimse sizi bunun için zorlamadı silah da dayamadı. Ki bunlar bile bahane üreterek satmanızı gerektirecek sebepler değil. O yüzden suçlu psikolojisi yaratmaya çalışıp mağduru oynamanıza gerek yok 👌

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...