Aman agam be bunaldım iyice reel hayatta bile görünce duyunca bunaliyorumyoook be biz hak edeni hep tebrik ettik bu konuda da kadir bey haklı bana da gına geldi ben de herşeyi tebrik ediyorum bu aralar biraz da kadir beyi tebrik edeyim
Aman agam be bunaldım iyice reel hayatta bile görünce duyunca bunaliyorumyoook be biz hak edeni hep tebrik ettik bu konuda da kadir bey haklı bana da gına geldi ben de herşeyi tebrik ediyorum bu aralar biraz da kadir beyi tebrik edeyim
Bravvooo bu mesajını SS al grubunuza at memol.sana partiyi versinO gün hatırlatırım bu lafınızı bu parti hep var olacak ve ben bu partide başladığım gibi bu partide bitirecem
O gün hatırlatırım bu lafınızı bu parti hep var olacak ve ben bu partide başladığım gibi bu partide bitirecem
İşte feraset işte adam gibi adamO gün hatırlatırım bu lafınızı bu parti hep var olacak ve ben bu partide başladığım gibi bu partide bitirecem
Bu partinin tek lideri var oda şuan partinin başında zatenBravvooo bu mesajını SS al grubunuza at memol.sana partiyi versin
Olsun ciğerim tebrik iyidir biz hep tebrik edilenler olalımAman agam be bunaldım iyice reel hayatta bile görünce duyunca bunaliyorum
Bizde çözemedik be Mrs browni
Bu partinin tek lideri var oda şuan partinin başında zaten
Sarıyor ama yönetim olarak izlemekte ne zevklidirOyuncular Kavga istiyor, vahşet istiyor
Çok iyisin ya
Size yerimi veriyim hep haklı tarafta olmaktan sıkıldım birazda ben izleyen tarafta oluyumSarıyor ama yönetim olarak izlemekte ne zevklidir
HaklısınSize yerimi veriyim hep haklı tarafta olmaktan sıkıldım birazda ben izleyen tarafta oluyum
Haklı haksız olayını bilmem ama izlemek güzel oluyorSize yerimi veriyim hep haklı tarafta olmaktan sıkıldım birazda ben izleyen tarafta oluyum
Tamam abi, hatırlattığın için teşekkür ederim. Hemen partim ile ilgileneceğim.Çok iyisin ya
Kendi partinizle ilgilenin
Örnek bi vatandaşTamam abi, hatırlattığın için teşekkür ederim. Hemen partim ile ilgileneceğim.
Arkadaşlarımla iyi gecinecegim
Sabah kalkınca yatağımi toplayıp, odamı temizleyeceğim.
Ödevlerimi zamanında yapacağım.
Yatmadan önce dişlerimi fırçalayıp,Ellerimi ayaklarimi yikayacagim
JAJSAKHDWLDHQLDJQŞDNQŞDNATamam abi, hatırlattığın için teşekkür ederim. Hemen partim ile ilgileneceğim.
Bu konu hakkında düşünceniz sayın bakanımJAJSAKHDWLDHQLDJQŞDNQŞDNA
ya ben kim haklı kim haksız bilmiyorum gramda ilgilenmiyorum ama çok güzel şu an sardı valla aradığım ortamBu konu hakkında düşünceniz sayın bakanım
Çok mu komiksin sen yaTamam abi, hatırlattığın için teşekkür ederim. Hemen partim ile ilgileneceğim.
Temizlik imandan gelir hocamÇok mu komiksin sen ya
Neyse böyle örnek bir vatandaş olmanı sevdin
Hem temizlikte iyidir aferin böyle devam sözlüne 5 veriyorum