M
murat_trkmn
Ziyaretçi
Anlamakta seni güçlük çekiyorum mesutum sen önceden daha böyle hemen anlardın niye böyle oldunSoru işareti ne murat
Anlamakta seni güçlük çekiyorum mesutum sen önceden daha böyle hemen anlardın niye böyle oldunSoru işareti ne murat
bi paket çekeyimde sende aday ol en azından az konuşmuş olursun o zamandur bakalım bu seçimi kaybedersek senden yeni isim önerisi alırım ben de tatlıses oğlu semih yaparım
Sizi anlamaya çalışırken oldu murat hey allahımAnlamakta seni güçlük çekiyorum mesutum sen önceden daha böyle hemen anlardın niye böyle oldun
Bizi anlamak için biz olman lazım olamadıgın için böyle olduSizi anlamaya çalışırken oldu murat hey allahım
Ya sen kimsin ki sen olayım ben murat işine oyununa bak kral makaranı yap geç az triplenin kafayı yersiniz bakBizi anlamak için biz olman lazım olamadıgın için böyle oldu
nereden çıktınız diyorsun ya ona itafen alındın mı yoksaYahu al devran senindir semih napacan kral onu anlamadım
çek çek ben sana şimdiden güzel isimler buldum bu sefer semih oğlu thor yaparsınbi paket çekeyimde sende aday ol en azından az konuşmuş olursun o zaman
He alındım semih hadi abisinereden çıktınız diyorsun ya ona itafen alındın mı yoksa
Şuan konu sizsiniz adam paylaşım yaptı siz dahil oldunuz bizde susalımmı mesut yapmaYa sen kimsin ki sen olayım ben murat işine oyununa bak kral makaranı yap geç az triplenin kafayı yersiniz bak
Mesut alınma kıyamam ben sanaHe alındım semih hadi abisi
Tamam söyleyeceklerin bittiyse bana müsade canısıŞuan konu sizsiniz adam paylaşım yaptı siz dahil oldunuz bizde susalımmı mesut yapma
Canımsın mesut yine gel olurmu bu sefer sana ikramlarım bitmezTamam söyleyeceklerin bittiyse bana müsade canısı
aahh mesutum benim seni çok seviyorum ama gerçekten bunu bilHe alındım semih hadi abisi
Sen beni ağırlayabilecek adam değilsin kral bırak da nerde misafir nereye çat kapı biz seçelimCanımsın mesut yine gel olurmu bu sefer sana ikramlarım bitmez
burası adamlık sorgulanacak yer mi?Sen beni ağırlayabilecek adam değilsin kral bırak da nerde misafir nereye çat kapı biz seçelim
Yaptım oldu semihburası adamlık sorgulanacak yer mi?
Şimdi ben sana adamlık konusunu açarsam kapıyı bulamazsın sana da iyi geceler kralSen beni ağırlayabilecek adam değilsin kral bırak da nerde misafir nereye çat kapı biz seçelim
doğru konuş terbiyeni takın sana bu saatten sonra terbiye dersi verirsem altında kalırsın git hadi abilerine bozkurta yardım dilen seridençek çek ben sana şimdiden güzel isimler buldum bu sefer semih oğlu thor yaparsın
Nereye geliyon ablacım@Odin Oğlu Thor efe al kankani atari baska yerde yapin hadi ablacim. Sen gelmeden o gelemdigi icin iki gun daha sabredin sonra ben gelcem zaten orda konusuruz. İyi geceler