DARBE GİRİŞİMİNDE MSB GÖRÜNTÜLERİ (8 Kişi İçeride)

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sabah msbden ilk görüntüler gelmeye başladı
Yerde yatanlar ; fatih , Kadir, berat, celil, Ayhan
Hala indirilemeyen Mesut yakıt ikmaline ve bombalamaya devam ediyor

Ekli dosyalar

• IMG_9459.jpeg
    IMG_9459.jpeg
    52.5 KB · Görüntüleme: 12
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Sabah msbden ilk görüntüler gelmeye başladı
Yerde yatanlar ; fatih , Kadir, berat, celil, Ayhan
Hala indirilemeyen Mesut yakıt ikmaline ve bombalamaya devam ediyor
🤣🤣🤣🤣🤣 Aşağıda polis doblosu aşağı in diye yolu boşaltmış yer mi anadolu çocuğu

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Başınızı ezeceğim 😉 ezik seni
Bu arkadaş her istediğini söyleyebiliyor mu😅 geçen bana da bu tarz şeyler yazmıştı şikayet etmiştim sonuç alamamıştım kimseyle özelden konuşamıyor ulu orta salvo atıyor şekilci biraz. Başını ezeceğim tehdit ezik ise hakarettir işlem yapılmasını talep ediyorum efendim @Gonca

M

mirfewiron

Ziyaretçi
Bu arkadaş her istediğini söyleyebiliyor mu😅 geçen bana da bu tarz şeyler yazmıştı şikayet etmiştim sonuç alamamıştım kimseyle özelden konuşamıyor ulu orta salvo atıyor şekilci biraz. Başını ezeceğim tehdit ezik ise hakarettir işlem yapılmasını talep ediyorum efendim @Gonca
Başını değil başınızı sen sen kendini kurtama hemen
Ezik hakaretse dolabında donumun olduğunu iddia eden arkadaş neye hakaret etmiştir omurga olmadığını söyleyen cinsiyetçi söylemelerde bulunan arkadaşa ne diyeceksin merak ediyorum
Mesut algı yapma korkmadan oyna korkma yerinde otur

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Başını değil başınızı sen sen kendini kurtama hemen
Ezik hakaretse dolabında donumun olduğunu iddia eden arkadaş neye hakaret etmiştir omurga olmadığını söyleyen cinsiyetçi söylemelerde bulunan arkadaşa ne diyeceksin merak ediyorum
Mesut algı yapma korkmadan oyna korkma yerinde otur
Yahu sen bizim kadar cesur musun azınlığız yine de davamızdan vazgeçmiyoruz😅 kim hakaret ettiyse çeksin cezasını sana yorum yapacam diye tek tek yorum mu okuyacam. Meclis başkanının kurallardan haberi yok sana hakaret edilince hak mı oluyor karşı hakaret? Çek cezanı darbeden sonra gelirsin