DARBE GİRİŞİMİNDE MSB GÖRÜNTÜLERİ (1 Kişi İçeride)

Kerem5252

Üye
Vatandaş
Yahu sen bizim kadar cesur musun azınlığız yine de davamızdan vazgeçmiyoruz😅 kim hakaret ettiyse çeksin cezasını sana yorum yapacam diye tek tek yorum mu okuyacam. Meclis başkanının kurallardan haberi yok sana hakaret edilince hak mı oluyor karşı hakaret? Çek cezanı darbeden sonra gelirsin
Bir de milletimiz için darbe yapıyoruz diyorlar. Milletin ne zaman azınlık olduğu görülmüş? Bu yazı apaçık darbeyi millete karşı yaptıklarını gösterir makam sahibi olabilmek için seçilmiş insanları koltuğundan kaldırmak halka karşı olan saygısızlık ve darbedir milletin seçtiği adamı yalnızca milletimiz indirebilir sizin gibi darbeciler değil.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Bir de milletimiz için darbe yapıyoruz diyorlar. Milletin ne zaman azınlık olduğu görülmüş? Bu yazı apaçık darbeyi millete karşı yaptıklarını gösterir makam sahibi olabilmek için seçilmiş insanları koltuğundan kaldırmak halka karşı olan saygısızlık ve darbedir milletin seçtiği adamı yalnızca milletimiz indirebilir sizin gibi darbeciler değil.
Ne alaka şimdi:d milletin yararına baş kaldırkak da cesaret işi değil mi? Aynı türküyü çığırıp duruyorsunuz kral görüşüne saygım var ithamlarını bizden uzak tut

Kerem5252

Üye
Vatandaş
Ne alaka şimdi:d milletin yararına baş kaldırkak da cesaret işi değil mi? Aynı türküyü çığırıp duruyorsunuz kral görüşüne saygım var ithamlarını bizden uzak tut
Millet istemeden milletin yararına baş kaldıramazsınız milletin yararını düşünmek size mi kaldı sorununuz varsa gelin meclise çözelim

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Millet istemeden milletin yararına baş kaldıramazsınız milletin yararını düşünmek size mi kaldı sorununuz varsa gelin meclise çözelim
E biz de milletiz istedik baş kaldırdık bizimle düşünen bizimle gelir istemeyen karşı çıkar bunlar niye bu kadar garibine gitti onu anlayamadım

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Kardeşim darbeye karşısin bunu bildirdin anladık, tatava yapma daha prim kasmaya çalışma abilerinin yanına *** ve direktiflerini al yapman gerekeni öğren ondan sonra yaz hadi bakım çocuk hadi

Kerem5252

Üye
Vatandaş
Kardeşim darbeye karşısin bunu bildirdin anladık, tatava yapma daha prim kasmaya çalışma abilerinin yanına *** ve direktiflerini al yapman gerekeni öğren ondan sonra yaz hadi bakım çocuk hadi
Merak etmeyin ben sizin gibi prim kasmam, kasamam da ayrıca ne yapmam gerektiğini biliyorum ve tüm millet biliyor mecliste oylar az çıkınca sıkıntıya düştünüz tabii burdan gelip sallıyorsun

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Garibime giden bir şey yok, ama eğer milletin azınlık tarafı darbe yapmaya kalkışırsa onlara artık millet değil, darbeci diyebiliriz
Tamam diyosunuz zaten kral bununla alakalı bir şikayetimiz yok ne konuştuk biz şimdi çözemedim😅