B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
Her konuşmanı görüyoruz reiss bırak şu lise ağzını dc verdim at görüntüleriSenle konuştuğum için çok dolu konuşmama gerek yek
Her konuşmanı görüyoruz reiss bırak şu lise ağzını dc verdim at görüntüleriSenle konuştuğum için çok dolu konuşmama gerek yek
Banada dcde görüldü atmiş kaşinma demişim kaşinmış yinede kaşinmak isteyeni bizde kaşiriz sorun yok biliyon sende kralBana at istiyorum hadi :d ama geçen sefer ki gibi korkup görüldü atma şurda konuştuğun gibi özelde de konuş. At bana ben burda paylaşırım delikanlı mirfe
kendine büyük diyen adam bana kiseli diyorHer konuşmanı görüyoruz reiss bırak şu lise ağzını dc verdim at görüntüleri
Atamaz çünkü öyle birşey yok laf olsun diye konuşuyorHer konuşmanı görüyoruz reiss bırak şu lise ağzını dc verdim at görüntüleri
Yalnız kurt olmayı tercih ederim sipan no problema
Bıdı Bıdı yapma Kadir halkın yanında ol affederler belki seni.Yalnız kurt olmayı tercih ederim sipan no problema
Halk gerçeği görecek sizin nasil biri olduğunuzuBıdı Bıdı yapma Kadir halkın yanında ol affederler belki seni.
Halk gerçeği görüyor zaten sende uyuyan prenses modundan çıksanaHalk gerçeği görecek sizin nasil biri olduğunuzu
Konuşmayı yaptığımız yere ekledim nerde yalvarmışım direk mesajı yanıtla diyorum bunlar benim dostum diyor nerde darbeyi ağzıma almışım diyorum yalvarmışsın işte diyor bişeler diyor çözemedimAtamaz çünkü öyle birşey yok laf olsun diye konuşuyor
Bıdı Bıdı yapma Kadir halkın yanında ol affederler belki seni.
Yav mesudum küsüp gruptan çıkmadın mı sen ne konuşuyorsunKonuşmayı yaptığımız yere ekledim nerde yalvarmışım direk mesajı yanıtla diyorum bunlar benim dostum diyor nerde darbeyi ağzıma almışım diyorum yalvarmışsın işte diyor bişeler diyor çözemedim
Küstüğümden mi işimi bitirdim çıktım mirfe. senle aynı grupta kalmamı mı isterdn kıyamam sanaYav mesudum küsüp gruptan çıkmadın mı sen ne konuşuyorsun
Canlarını çok yaktım ondandırDolabında kalmamış mı kendininkilerden getireydin
Belkide darbe bitince sen olmayacaksın...Valla şu darbe bitince en çok sevinen ben Olcam 100 ü aşkın rapor var
Gonca sana tokadı bir koyar balıklı gölde ki balıkları sayarsın tek tekBelkide darbe bitince sen olmayacaksın...
Yönetimi mesaiValla şu darbe bitince en çok sevinen ben Olcam 100 ü aşkın rapor var
Ozaman ilk seni alicaz görevdenValla şu darbe bitince en çok sevinen ben Olcam 100 ü aşkın rapor var
Oraya bi baksanıza Ağlak etek giyen Celil varmı sjdkkslslslslds kesin vardırValla şu darbe bitince en çok sevinen ben Olcam 100 ü aşkın rapor var