B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
HAHAHAHAHAHAHhhahahahaahahahBahah
HAHAHAHAHAHAHhhahahahaahahahBahah
Bu baraj kapatilmali
maks olacaklar
SEAWAYS
bu daha komik bence asdasfsdgsdgsdgsdg
Aynen sana etek ariyodum hangisi eğnine diye ondan dolayi geç gelmişdim baby he bide omurga doktoruda bulmuşum sana gidersinKendisi şuan yorganı çekmiş titreye titreye uyuyor bana da etek alacakmış nsnajajja
Dolabında kalmamış mı kendininkilerden getireydinAynen sana etek ariyodum hangisi eğnine diye ondan dolayi geç gelmişdim baby he bide omurga doktoruda bulmuşum sana gidersin
Sendemi don istiyon he bende kalmiş almamişsin ayrilmişik ya artık gel dolapı boşalt senin donlarindan yer yok dolapda emirhanada verirsin donlarindan maşallah bol bol sizde donlarDolabında kalmamış mı kendininkilerden getireydin
Aşağıda polis doblosu aşağı in diye yolu boşaltmış yer mi anadolu çocuğuSabah msbden ilk görüntüler gelmeye başladı
Yerde yatanlar ; fatih , Kadir, berat, celil, Ayhan
Hala indirilemeyen Mesut yakıt ikmaline ve bombalamaya devam ediyor
Don ala ala hazineyi bitirdiler abiSendemi don istiyon he bende kalmiş almamişsin ayrilmişik ya artık gel dolapı boşalt senin donlarindan yer yok dolapda emirhanada verirsin donlarindan maşallah bol bol sizde donlar
1 kere giyip yenisini aliyolar bunlar )))))Don ala ala hazineyi bitirdiler abi
Sen benle baş edemezsin o yüzdende seni uyardim dcde kaşinma senNe oldu xəlil yol çekirdin meclise rax eyliyirdin
Sen benle baş edemezsin o yüzdende seni uyardim dcde kaşinma sen
Başınızı ezeceğim ezik seniSen benle baş edemezsin o yüzdende seni uyardim dcde kaşinma sen
Bu arkadaş her istediğini söyleyebiliyor mu geçen bana da bu tarz şeyler yazmıştı şikayet etmiştim sonuç alamamıştım kimseyle özelden konuşamıyor ulu orta salvo atıyor şekilci biraz. Başını ezeceğim tehdit ezik ise hakarettir işlem yapılmasını talep ediyorum efendim @GoncaBaşınızı ezeceğim ezik seni
Haddini bil dedim sana ezilecek baş varsa oda sizlerin başi gun gelir devran döner elbetBaşınızı ezeceğim ezik seni
Başını değil başınızı sen sen kendini kurtama hemenBu arkadaş her istediğini söyleyebiliyor mu geçen bana da bu tarz şeyler yazmıştı şikayet etmiştim sonuç alamamıştım kimseyle özelden konuşamıyor ulu orta salvo atıyor şekilci biraz. Başını ezeceğim tehdit ezik ise hakarettir işlem yapılmasını talep ediyorum efendim @Gonca
Yahu sen bizim kadar cesur musun azınlığız yine de davamızdan vazgeçmiyoruz kim hakaret ettiyse çeksin cezasını sana yorum yapacam diye tek tek yorum mu okuyacam. Meclis başkanının kurallardan haberi yok sana hakaret edilince hak mı oluyor karşı hakaret? Çek cezanı darbeden sonra gelirsinBaşını değil başınızı sen sen kendini kurtama hemen
Ezik hakaretse dolabında donumun olduğunu iddia eden arkadaş neye hakaret etmiştir omurga olmadığını söyleyen cinsiyetçi söylemelerde bulunan arkadaşa ne diyeceksin merak ediyorum
Mesut algı yapma korkmadan oyna korkma yerinde otur