Benim açıklamalarım komik geliyorsa bir de darbe bildirisini okuOlduğu makama bile bin bir rica ile aday gösterdiğimiz bir isme makam meraklısı yakıştırman biz tarafından oldukça gülünç karşılanmaktadır..
Neyin gülünç geldiğini bile anlayamayan arkadaş..Benim açıklamalarım komik geliyorsa bir de darbe bildirisini oku
Altınok hiçbir zaman oyun hayatında zafere ulaşamayacak bir partimi bu parti kurulduğu aydan itibaren 3 ay içinde oyuna ambargo koydu karşimAltinok hiçbir zaman oyun hayatında hiçbir zaman zaferle ulaşamayacak bir parti Altinok partisi darbeci bir parti olarak anılacak bir partidir.
Altınok Partisi, son zamanlarda politik sahnede tartışmalara neden olan birçok kontroverziye karışmıştır. Partinin liderliği altında yapılan bazı kararlar, toplumda hoşnutsuzluğa ve güven kaybına yol açmıştır. Ayrıca, partinin politikaları ve uygulamaları, birçok kesim tarafından adaletsiz ve halkın çıkarlarına uygun olmayan olarak eleştirilmiştir. Bu nedenlerden dolayı, Altınok Partisi'nin siyasi geleceği belirsizdir ve eleştirilerin hedefi haline gelmiştir.
oyunda sadece başarılı partiler darbe girişimi yapabiliyor ama senin oyuna dair çok bir fikrin yok gördüğüm kadarıylaAltinok partisi başarılı olsaydı darbe yapmazdı.
Konuşuyor işte laf olsun diyeoyunda sadece başarılı partiler darbe girişimi yapabiliyor ama senin oyuna dair çok bir fikrin yok gördüğüm kadarıyla
partisindeki büyükler kaçtıkları delikten çıkmanın yolunu bulamadılar heralde oyundaki amatör dostlarımızı salmışlar forumaKonuşuyor işte laf olsun diye
Sen hala istifa etmedin mi çok konuşma istifa et istifapartisindeki büyükler kaçtıkları delikten çıkmanın yolunu bulamadılar heralde oyundaki amatör dostlarımızı salmışlar foruma
partisindeki büyükler kaçtıkları delikten çıkmanın yolunu bulamadılar heralde oyundaki amatör dostlarımızı salmışlar foruma
Bari sen konusma "erkek" ojene devam etSen hala istifa etmedin mi çok konuşma istifa et istifa
Anlaşılan sana “söylediğim” lafı anlatmakta zorlanmışsın bir de bunun üstüne bana anlatmaya çalışmışsın şimdi otur benim sana söylediğim lafı bir düşün anlamaya çalış olur mu? Aklımda bulunsun bir daha sana böyle ince laflar söylemem.Neyin gülünç geldiğini bile anlayamayan arkadaş..
Sana detaylı bir şekilde anlatayım;
Makam sevdalısı demişsin ya Yasin başkana
Adam sene oldu oyunda 2 kere milletvekili oldu ilkini de haberi olmadan ben yazmıştım listeye.
Şuan olduğu makama da içimizde yaptığımızı oylama ile biz kendimiz aday gösterdik Yasin Kartal’ı o makama..
Gülünç gelen kısım bu bilmeden konuşman..
Altın ok'un sıralamalarını takip edersen başarılı olup olmadığını görürsün. Darbeyi sizinle beraber yapacakken ihanetinize rağmen küçük bir oy farkıyla darbenin durdurulmasıyla büyüklüğünü de görürsün. Robot gibi ezbere düşünmeden muhakeme yapmadan konuşuyorsunuz her geçen gün daha da saçmalıyorsunuz size bir abi-kardeş tavsiyesi bir şey yazmadan önce düşünün kralAltinok partisi başarılı olsaydı darbe yapmazdı.
Kardeş adama makam sevdalısı demişsin o da olmadığını anlatmış hala bir şeyler bir şeyler konuşuyosun ne dediğin de belli değil anlayıp anlamadığında belli değil bir de çok önemli bir şey söylüyomuş gibi triplere giriyosun az kendinize gelin yaw bi silkelenin hafif. Darbe oldu bitti eğlendik güldük geçtik kendinizi gösterme çabalarınızı bi bırakın seçime odaklanın başarınızı gösterin bazen gereksiz kafa açıyorsunuz onun bile ayarı yok sizdeAnlaşılan sana “söylediğim” lafı anlatmakta zorlanmışsın bir de bunun üstüne bana anlatmaya çalışmışsın şimdi otur benim sana söylediğim lafı bir düşün anlamaya çalış olur mu? Aklımda bulunsun bir daha sana böyle ince laflar söylemem.
Kelimeyi “w” ile yazan birinden de posta yemek kaderimizde varmış.Sonu baştan belli olan darbeniz başarısız oldu diye üstünü kapatma çalışmalarınıza saygı duyuyorum. O zaman sana da tek tek anlatayım seçime 1 gün kala darbe yapan adam seçimdeki başarısızlıktan korkuyordur. Peki seçimde başarısız olunca ne oluyor eveeeet makam alamıyorsunuz. Şimdi bu basit düzey mantığı anladığın zaman söyle bir dahaki yorumda daha ileri düzey konulara geçeriz. Bir de son notum Türkçe’de “w” yoktur ve insanlar en son bunu 2005 yılında Facebook’da falan yapıyordu. Gelişime ayak uydur mağaradan çık ihtiyarKardeş adama makam sevdalısı demişsin o da olmadığını anlatmış hala bir şeyler bir şeyler konuşuyosun ne dediğin de belli değil anlayıp anlamadığında belli değil bir de çok önemli bir şey söylüyomuş gibi triplere giriyosun az kendinize gelin yaw bi silkelenin hafif. Darbe oldu bitti eğlendik güldük geçtik kendinizi gösterme çabalarınızı bi bırakın seçime odaklanın başarınızı gösterin bazen gereksiz kafa açıyorsunuz onun bile ayarı yok sizde
Kardeş bilip bilmeden konuşma biz darbeyi geçen ay sonu yapmak istedik kendince çıkarımlarını kendine sakla ötede bi yerde kendinle konuş. Darbe yönetim onayı izni olmadan yapılan bir şey değil tankı alıp kontağı açıp ilerlenmiyor. Klavye falan çok kasma istersen a yerine @ koy sen okuduğunu anlamayan adamsın sana klavyeyi v ile yazsa ne w ile yazsa ne boşver çok düşünme böyle şeyleri seçim geldi seçime odaklan görürüz başarılı kim başarısız kim. Hem ahkam kesip hem rakibinin başarısından oy potansiyelinden parti puanından bihaber olan herhalde senden başkası da yokturKelimeyi “w” ile yazan birinden de posta yemek kaderimizde varmış.Sonu baştan belli olan darbeniz başarısız oldu diye üstünü kapatma çalışmalarınıza saygı duyuyorum. O zaman sana da tek tek anlatayım seçime 1 gün kala darbe yapan adam seçimde ki başarısızlıktan korkuyordur. Peki seçimde başarısız olunca ne oluyor eveeeet makam alamıyorsunuz. Şimdi bu basit düzey mantığını anladığın zaman söyle bir dahaki yorumda daha ileri düzey konulara geçeriz. Bir de son notum Türkçe’de “w” yoktur ve insanlar en son bunu 2005 yılında Facebook’da falan yapıyordu. Gelişime ayak uydur mağaradan çık ihtiyar
HahahahahahhahGahHahhaahahhhHHahahHahHahahahahahahaha sabah sabah dalak böbrek bıraktım