Rüacan, onu sorcaktim bende ön planda değilsin bu aralar, ne işler karıştıriyorsun geneön plana çıkarsam sıra gelmez size ama kadircim
Rüacan, onu sorcaktim bende ön planda değilsin bu aralar, ne işler karıştıriyorsun geneön plana çıkarsam sıra gelmez size ama kadircim
Çok stresli olma kalbine iner bu yaşta gidiverirsin Allah korusunYav burda iki lak lak yapıp bunlardan günün stresini atıyoz işte
Beklerim başkanımGelcem gelcem merak etme
Merte de selam yollarız ordan hnsnsbaja
Yok yok sen varken ben stresimi atıyorum merak etme senÇok stresli olma kalbine iner bu yaşta gidiverirsin Allah korusun
Asıl sana ne oluyor Fatih senin gibi bir çoluk çocuğu sekreter yaparken hiç utanmadı mı daha dünkü elemansın senide biliyoruz diyorsun o bildiğini sana unuttururum merak etmeSende atlama herseye sana ne oluyor senide biliyoruz
hiç yakıştıramadım Kadircim ne zaman iş çevirdim ben .dRüacan, onu sorcaktim bende ön planda değilsin bu aralar, ne işler karıştıriyorsun gene
Benim arkamdansa evet çok seversin insanların iyi niyetini kullanıp farklı yerlere çekmesini.hiç yakıştıramadım Kadircim ne zaman iş çevirdim ben .d
senle muhattap olan var mı kahveci?Benim arkamdansa evet çok seversin insanların iyi niyetini kullanıp farklı yerlere çekmesini.
Hayirdir kime coluk çocuk diyorsun sen biz sizler gibi makam mevki oyun meraklisi degiliz gel unuttur nasi unutturuyorsun bi gostersene kimi tehdit ediyorsun senAsıl sana ne oluyor Fatih senin gibi bir çoluk çocuğu sekreter yaparken hiç utanmadı mı daha dünkü elemansın senide biliyoruz diyorsun o bildiğini sana unuttururum merak etme
Valla Kadir bunları partide makam sahibi yapan sizsiniz sizi temsil eden bunlar kim neyi üstüne alınırsa alınsın seni severim ama böyle olmazMetin, çoğul konuştun oldumu şimdi bre
Bilemedim şimdihiç yakıştıramadım Kadircim ne zaman iş çevirdim ben .d
Var bak Sadettin teklifimi kabul etti müsait bir zamanda gelecek.senle muhattap olan var mı kahveci?
Daha çok strese giriyor gibisin abisi dikkat etYok yok sen varken ben stresimi atıyorum merak etme sen
Yok yok sen benim stres çarkımsın donduruyom seniDaha çok strese giriyor gibisin abisi dikkat et
iletişim yerleri belli bildiğin zaman söylersin .dBilemedim şimdi
Başkanım gel Londra’ya gidelim London Eye’dan Londra’yı izler stres atarız.Yok yok sen benim stres çarkımsın donduruyom seni
Başkanım gel Londra’ya gidelim London Eye’dan Londra’yı izler stres atarız.
e ancak o alır zaten benzer huylar ancak karşılıyor ileri zekanız birbirinizi(!)Var bak Sadettin teklifimi kabul etti müsait bir zamanda gelecek.
Sıkıntı oluyor sonra, iyi bilirsin sende.!!iletişim yerleri belli bildiğin zaman söylersin .d
Tehdit edilecek mevkiye henüz ulaşamadın oyunu smacına göre oynamadığın burdan belli piyonluğuna devam et senHayirdir kime coluk çocuk diyorsun sen biz sizler gibi makam mevki oyun meraklisi degiliz gel unuttur nasi unutturuyorsun bi gostersene kimi tehdit ediyorsun sen