Boş yapma bildiğimi unutturcakmissin ya bekliyorum hadi unutturTehdit edilecek mevkiye henüz ulaşamadın oyunu smacına göre oynamadığın burdan belli piyonluğuna devam et sen
Boş yapma bildiğimi unutturcakmissin ya bekliyorum hadi unutturTehdit edilecek mevkiye henüz ulaşamadın oyunu smacına göre oynamadığın burdan belli piyonluğuna devam et sen
Küçücük çocuk işte ergence laflar, küçük düşünüyorsun sadettin, abilerin kızmasın bak sonra benim yüzünden fırca yemeni istemem.Yok yok sen benim stres çarkımsın donduruyom seni
Biz ileri zekalıyız seni geri. zekalısıne ancak o alır zaten benzer huylar ancak karşılıyor ileri zekanız birbirinizi(!)
Benzer huy demeyelim. Dostane bir teklif diyelim. Geçmiş dönemlerde sizlere de sunmuştum teyzenizin cenazesi sebebiyle reddetmiştiniz. Tekrar başsağlığı diliyorum. Ancak bu teklifi “kahvehaneye çağırma” gibi bir yere çekmek hiç doğru değil.e ancak o alır zaten benzer huylar ancak karşılıyor ileri zekanız birbirinizi(!)
Sen önce bı düzgün yazda hele sonrasını beraber düşünürüz jahahahabbaKüçücük çocuk işte ergence laflar, küçük düşünüyorsun sadettin, abilerin kızmasın bak sonra benim yüzünden hırca yemeni istemem.
Tencere kapak bunlar resmen, şaka gibilerOralar biraz pahalıya kaçar mertin bu halini görmek ücretsiz bu daha iyi
sıkıntı benden çıkmadı KadircimSıkıntı oluyor sonra, iyi bilirsin sende.!!
ayy çok güzel biraz daha hakarette bulunur musun lütfenBiz ileri zekalıyız seni geri zekalısın
Kendi başına bile tartışamayacak kadar aciz birisin seni konuşturana söyle bunları aslanım benimBoş yapma bildiğimi unutturcakmissin ya bekliyorum hadi unuttur
Şahsınıza hakaret edilmesinin hoşunuza gittiğini bilmiyordum.ayy çok güzel biraz daha hakarette bulunur musun lütfen
Ben niye düşüncem abilerin sana kızacak sonuçta lakssjkalaSen önce bı düzgün yazda hele sonrasını beraber düşünürüz jahahahabba
“kahvehane” kelimesini kullanacak birisi değilim lügatımda yok kimden duyduysanız 10 tane eklemek yerine düzgünce anlatsınBenzer huy demeyelim. Dostane bir teklif diyelim. Geçmiş dönemlerde sizlere de sunmuştum teyzenizin cenazesi sebebiyle reddetmiştiniz. Tekrar başsağlığı diliyorum. Ancak bu teklifi “kahvehaneye çağırma” gibi bir yere çekmek hiç doğru değil.
yok hoşuma gitmiyor ama kuralların aşılması hoşuma gidiyorŞahsınıza hakaret edilmesinin hoşunuza gittiğini bilmiyordum.
Hakaret değil nokta koydum araya dikkat edersenayy çok güzel biraz daha hakarette bulunur musun lütfen
Delikanlı düşmanlardan kim kaldı ki ahh ahh eskileri özlüyor insan iştesıkıntı benden çıkmadı Kadircim
Zeka seviyenizi hakaret ederek göstermeyi sevdiğinizi bilmiyorduk bizdeŞahsınıza hakaret edilmesinin hoşunuza gittiğini bilmiyordum.
yersenHakaret değil nokta koydum araya dikkat edersen
Seninkiler sana kızıyo herhalde ondan bu sinirinBen niye düşüncem abilerin sana kızacak sonuçta lakssjkala
ee kadircim kıymetimi bilmezsen özlersin demiştim açsçaçsçaçsçsDelikanlı düşmanlardan kim kaldı ki ahh ahh eskileri özlüyor insan işte
Kendi şahsınıza hakaret edilerek kuralların aşılmasının hoşunuza gittiğini bilmiyordum.yok hoşuma gitmiyor ama kuralların aşılması hoşuma gidiyor