45. DÖNEM GENEL KURMAY BAŞKANI SEÇİMİ MEDYA PATRONLARI İTİRAZLARI. (2 Kişi İçeride)

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
senin itirazın duyuru mu? bana duyuru kelimesi geçen bi tane fotoğraf at şuraya medya ile ilgili fatih şu kadar konuşacağına. Ben sana elli tane fotoğraf attım hâlâ tutulur bi kanıtın yok. Hakkını aramayı öğren öyle gel bir dahakine.

Tamam semih en büyük en kötü en iyi lafı sen sokuyorsun hadi şimdi git , sonra söz laf dalaşına gireceğim seninle

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
senin itirazın duyuru mu? bana duyuru kelimesi geçen bi tane fotoğraf at şuraya medya ile ilgili fatih şu kadar konuşacağına. Ben sana elli tane fotoğraf attım hâlâ tutulur bi kanıtın yok. Hakkını aramayı öğren öyle gel bir dahakine.
Arşivci olduğun nasilda belli, işin gücün SS.

E

E.A.

Ziyaretçi
Seçim 23:59:00 da bitmez. Daha önce de 23:59:59 da bile atılan oyun geçerli sayıldığını sen benden daha iyi biliyorsun.

Medya patronunu bir adayı işaret etmediyse bunu kim nereden bilecek arkadaşım? Adam oraya buton koymuş yapsın diye 😀
Seçim 23.59 da bitti 23.59.59 ne fatih 😃 medya patronunun oyu zaten kimi işaret ettiğini belli eder. Bi bakmışsın patron benim protesto atmışım boşver sen oraları.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Seçim 23.59 da bitti 23.59.59 ne fatih 😃 medya patronunun oyu zaten kimi işaret ettiğini belli eder. Bi bakmışsın patron benim protesto atmışım boşver sen oraları.

Eren gizli oylama yapıyoruz 😀 yüzdeler bile gözükmüyor 😀 medya patronu gizli oylama da, adayı seçmeden belli edecek 😀

Evet bir bakmışsın patron sensin ve manipülasyon yapıyorsun, yapabilirsin bu da oyunda var 😀

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Benimle alakalı şantaj yapacağın SS ler varmı doğru söyle freud.
var var saklıyorum hepsini merak etme özel bi dc sunucusu açtım her kanala da isimlerinizi verdim ki daha kolay olsun bulmak :)

aklını çalıştırsan sen de yaparsın sonra kanıttt kanııt 😭😭 diye ağlamazsınız burda

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
Semih başkanın saati geride herhalde çünkü medya satın alındığında saat 00.00'ı gösteriyordu belkide benimki yanlıştır en doğru sonuca loglardan ulaşabiliriz bakalım ne olacak

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
var var saklıyorum hepsini merak etme özel bi dc sunucusu açtım her kanala da isimlerinizi verdim ki daha kolay olsun bulmak :)

aklını çalıştırsan sen de yaparsın sonra kanıttt kanııt 😭😭 diye ağlamazsınız burda
Yok ben o tür filmlere aklımı çalıştırmıyorum. Tarzım değil

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Semih başkanın saati geride herhalde çünkü medya satın alındığında saat 00.00'ı gösteriyordu belkide benimki yanlıştır en doğru sonuca loglardan ulaşabiliriz bakalım ne olacak
kral yanlış anlama ama bana 40 kişi ss attı şimdi 40 kişinin saati mi geride de herkes 12.01 görüyor anlamadım?

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Yok ben o tür filmlere aklımı çalıştırmıyorum. Tarzım değil
e o zaman kanıt istemeyeceksin yoksa böyle koyarlar kanıtı önüne susarsın kadircim bak bi daha koyayım artık şunu atmak çok zevkli geliyor Screenshot_2024_0614_010625.jpg
bak kadirim burda ne yazıyor oku bakalım
AKTİF MEDYA PATRONU

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Bak yine SS diyor. Sıkıntılı bu 😂
e kadir kanıt olmadan sana ne diyebilirim şimdi o zaman deseydim kadir 12.01 de aldı itiraz ediyorum sen de ya evet ben 12.01 de aldım ya da almadım diyeceksin konu bu kadar olacak gösteriyorum herkese daha ne? sıkıntılı olan senin düşünce yapın