S
S E M İ H
Ziyaretçi
yaw siz değil misiniz iki saattir duyuru duyuru diye gezen güzel kardeşim kaç promilsin senBuna itiraz etmiyoruzki zaten ağacım bak sen iyi değilsin, acile git çabuk
yaw siz değil misiniz iki saattir duyuru duyuru diye gezen güzel kardeşim kaç promilsin senBuna itiraz etmiyoruzki zaten ağacım bak sen iyi değilsin, acile git çabuk
Hak sakin bir şekilde de savunulur en azından sakin yorum yapanlara karşı sakin cevap verilirhakkını savunmak böyle bir şey kral
sana tepkili bir şey yazdığımı hatırlamıyorum kralHak sakin bir şekilde de savunulur en azından sakin yorum yapanlara karşı sakin cevap verilir
Düşüncemde kirlilik yok, itirazlar yapıldı, Mahmut hoca okuyordur şuan hepsini loglar paylaşıldığı zaman olay çözülür. Kasmaya gerek yok. Kazanana şimdiden hayırlı olsun . Sakin relaxe kadir kanıt olmadan sana ne diyebilirim şimdi o zaman deseydim kadir 12.01 de aldı itiraz ediyorum sen de ya evet ben 12.01 de aldım ya da almadım diyeceksin konu bu kadar olacak gösteriyorum herkese daha ne? sıkıntılı olan senin düşünce yapın
Alkol kullanmam, karşıyım karşimyaw siz değil misiniz iki saattir duyuru duyuru diye gezen güzel kardeşim kaç promilsin sen
varya hem de ne zevkle okuyordur şimdi kıskandımDüşüncemde kirlilik yok, itirazlar yapıldı, Mahmut hoca okuyordur şuan hepsini loglar paylaşıldığı zaman olay çözülür. Kasmaya gerek yok. Kazanana şimdiden hayırlı olsun . Sakin relax
Adrenalinli cevaplar verdin sakin olmanı tavsiye ederimsana tepkili bir şey yazdığımı hatırlamıyorum kral
adamsınAlkol kullanmam, karşıyım karşim
Sen ? Vallahi inanmamAlkol kullanmam, karşıyım karşim
sakinim reisim merak etme ama 50 kere aynı şeyi anlatınca insanın da sinirleri zıplıyor maalesefAdrenalinli cevaplar verdin sakin olmanı tavsiye ederim
Kim geçmiş atı alıp. Loglardan belli olacaktır. Sen algı yapma burada gelip. 23.59 ve saliseler var salıverin kimse hesaba kalmıyor. Alır almaz bir ss almışlar. Onu atıp duruyorlar bencede 23m59 kaan ve Kadir başkanlar gözüküyordu. 00.00 ve sonrasına kadarda onlar gözüktüAtı alan Üsküdarı geçti beyler..
Hayırlı olsun şimdiden Pargalı.
Herşey açık ve net yarın arkadaşlarda uyanır konuya.