45. DÖNEM GENEL KURMAY BAŞKANI SEÇİMİ MEDYA PATRONLARI İTİRAZLARI. (11 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
e kadir kanıt olmadan sana ne diyebilirim şimdi o zaman deseydim kadir 12.01 de aldı itiraz ediyorum sen de ya evet ben 12.01 de aldım ya da almadım diyeceksin konu bu kadar olacak gösteriyorum herkese daha ne? sıkıntılı olan senin düşünce yapın
Düşüncemde kirlilik yok, itirazlar yapıldı, Mahmut hoca okuyordur şuan hepsini🙂 loglar paylaşıldığı zaman olay çözülür. Kasmaya gerek yok. Kazanana şimdiden hayırlı olsun . Sakin relax

İsmail Ömür AŞIK

Göktürk Partisi Genel Başkan Yardımcısı 🇹🇷
Vatandaş
Atı alan Üsküdarı geçti beyler..
Hayırlı olsun şimdiden Pargalı.
Herşey açık ve net yarın arkadaşlarda uyanır konuya.

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Atı alan Üsküdarı geçti beyler..
Hayırlı olsun şimdiden Pargalı.
Herşey açık ve net yarın arkadaşlarda uyanır konuya.
Kim geçmiş atı alıp. Loglardan belli olacaktır. Sen algı yapma burada gelip. 23.59 ve saliseler var salıverin kimse hesaba kalmıyor. Alır almaz bir ss almışlar. Onu atıp duruyorlar bencede 23m59 kaan ve Kadir başkanlar gözüküyordu. 00.00 ve sonrasına kadarda onlar gözüktü

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
Başkanım Medya satın almanın süresi olsun o süre boyunca herkes Medya Patronu olmaya çalışsın belirli saatten sonra Medya satın alma kapansın 1 seçim bittikten sonra devam etsin seçim başlamadan 1 dk önce medya patronu olma kapatılsın, böyle birşey yapılabilir mi?

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Medya patronu olayı daha güzel anlaşılabilir şekilde ayarlanabilir şuan. Muallakta kaldı. Bence. Seçim berabere bitti 2 oyuncunun oyuna itiraz var. Şimdi bütün emekleri medyami belirlicek ozaman daha. Anlaşılır bir şekilde aktif edilirse. Daha. Güzel olur daha kurallı olur 23.59 .59 damı bitiyor yoksa 23.59 damı yoksa00.00dami hersey birbirine girdi karşı taraf diyor medya bizde medya sonuçları açıklanıyor. Yönetim tarafindan. Karşı taraf bir ss bulmuş onu atıp duruyor biri çıkmış atı alan Üsküdarı geçti işinize bakın diyor algı yapıyor yada gecistirmeye çalışıyor. En adaletli adil bir kararı vereceğini düşünüyorum yönetimin

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
Öncelikle demokratik süreçlerde, herkesin oy hakkının eşit olduğunu ve her bir oyun önemli olduğunu vurgulamak isterim. Ancak bazı durumlarda, (oy sayılarının eşit olması gibi) katsayı sistemini kullanarak sonuçları belirlemek zorunda kalabiliyoruz. Medya patronunun kim olduğu ve katsayı hesaplamalarının doğruluğu gibi konuların net bir şekilde ortaya konması, sürecin şeffaflığını sağlamak adına büyük önem taşımaktadır. Herkesin katılımının ve tercihlerinin saygı görmesi, demokratik sürecin temelidir. Bu bağlamda seçim sonuçlarının yönetim tarafından tarafsız ve adil bir şekilde değerlendirileceğini ve kararların yönetim yetkisinde olduğunu belirtmek isterim. Her zaman olduğu gibi, toplumun güvenini kazanmak ve demokratik değerlere olan bağlılıklarını göstermek için özenle çalışacaklarından şüphem yoktur. Kısacası algı yaratmayın hak eden kazanır diyen hak edenin kazanmasını izler peşin peşin algı yaratmaz herkese iyi oyunlar dilerim.

DİPNOT:Arşivci olmadığım için ss yükleyemiyorum ama mesajım umarım anlaşılmıştır……. :)