E
Yolumuz kötüymüş semihhhh bulaşma biz cezalarla evliyiz jsjsjssonra da burada mağdur edebiyatı yaparlar hmm sevdim
yolumuza çıkanı ezip geçerizYolumuz kötüymüş semihhhh bulaşma biz cezalarla evliyiz jsjsjs
ya bir de kadınlara saygısızlık mı var yazıklar olsun be kadınlar baştacıdır siyaset bir yana ille de edep ille de edepÖyle demesi gerekiyormuş bizde olması gerektiği gibi davranalım o zaman
Ekli dosyayı görüntüle 16177
Gideceği yerler bahsettiği gibi altin ok vb partiler olmaz umarımOyuncuya gerekli duyurular yapıldı, partiden çıkarıldı.
Lafını bil de konuş.Gideceği yerler bahsettiği gibi altin ok vb partiler olmaz umarım
Ve kendisinden hala bir özür bekliyoruz hatırlatalım biraz erdemlik yapabilirOyuncuya gerekli duyurular yapıldı, partiden çıkarıldı.
Ben lafımı biliyorum başkanımLafını bil de konuş.
Orası ona kalmış bizi ilgilendirmezGideceği yerler bahsettiği gibi altin ok vb partiler olmaz umarım
Buradan bakınca öyle gözükmüyor. Bir daha denemeni tavsiye ederim.Ben lafımı biliyorum başkanım
Benim muhattabim sizler degilsiniz arkadasinizin biosunda bahsettiği gibi altin ok uyesi falan filan yazilari var onlardan çıkanı siz kaparsaniz bu durumda bu arkadaş gene aynisini ayni ekiple tekrardan yapacak partiden çıkması hiçbir şeyi değiştirmezBuradan bakınca öyle gözükmüyor. Bir daha denemeni tavsiye ederim.
yaw laf anlattığın insanlara bakBenim muhattabim sizler degilsiniz arkadasinizin biosunda bahsettiği gibi altin ok uyesi falan filan yazilari var onlardan çıkanı siz kaparsaniz bu durumda bu arkadaş gene aynisini ayni ekiple tekrardan yapacak partiden çıkması hiçbir şeyi değiştirmez