S
SADETTİN AYDEMİRR
Ziyaretçi
Sizin üyeniz özür diledi de mi bizim üyemiz özür dilesin?Ben partiden mi çıkar dedim sana kardeş bir ozur dileseydi arkadaşımızdan konu kapanacakti
Sizin üyeniz özür diledi de mi bizim üyemiz özür dilesin?Ben partiden mi çıkar dedim sana kardeş bir ozur dileseydi arkadaşımızdan konu kapanacakti
Sende oyunda çok yenisin o zaman yazdığına göreAnlamakta sorun varmi ? Ustte belirttim adamlar o zaman yeniydi ve yazmışlar hicbirseyden haberimiz yoktu
Çıkaramaz onlar oy için dilenir@E M İ R H A N Biz üyemizin hatasını gördük çıkardık şimdi sende zamanında bizim üyelerimize yazan Ayhan Gencer isimli oyuncuyu partiden çıkarır mısın
Onur duyarım ayol, iltifatın için çok teşekkür ederim.Ooo Genel Başkan Kadirin avukatı..
Parti yöneticileri konuya gelip benle kavga etti foruma konuya taşımaya gerek yoktu tatlıya bağlardık dediler daha sonra kendileri hemen konu açtılar sevdiklerinizle bağdaşın bariSizin üyeniz özür diledi de mi bizim üyemiz özür dilesin?
Biz sen değilizki dilenelim iyilik meleği bütün ittifaktakileri ob yapti karşıdakinide ob yapti jdjsjshs bir kendisi olamadıÇıkaramaz onlar oy için dilenir
Utanmada yok sen hala konuşuyon mu konuyu kitle demene rağmen yazıkBiz sen değilizki dilenelim iyilik meleği bütün ittifaktakileri ob yapti karşıdakinide ob yapti jdjsjshs bir kendisi olamadı
Ben sen miyim emir alayımUtanmada yok sen hala konuşuyon mu konuyu kitle demene rağmen yazık
EvetKanıt varmı peki
Kanitla kardesim
Meclis başkanının mesaji nerde acaba onuda görebilirmiyiz
Verdiğimiz emirleri çok çabuk unutmuşsun emir adamBen sen miyim emir alayım
Makamsız adam
Kanıtlar budur Kadir başkanımKanitla kardesim
Skjajsjsj emir mi ben senden ne zaman emir aldım acaba shhshshshs ilk adim olayını diyorsan haberin bile yoktu en son öğrenen sen oldun hatırlatırım kendim cizdim kendim oynadımVerdiğimiz emirleri çok çabuk unutmuşsun emir adam
EktedirMeclis başkanının mesaji nerde acaba onuda görebilirmiyiz
Hmm atayacagim dememis içişleri bakanjna yonlendirmis oda sana cevap vermemis nerde söz verildi ben anlamadım?Kanıtlar budur Kadir başkanım