S
Silinen üye 19099
Ziyaretçi
Bir arşdaş burdan ayrıldıysa altın oka gider demişte o yüzden dedim
Abi araya kaynatırlar bakoo kız kavgası ben yerimi aldım
Benim konuyla alaka seviyesi şuralardabenim de icime böyle dogdu sen diyince bi kupon patlattım
Emin ol kadınla kavga etmem Semih ne burda nede reelde.oo kız kavgası ben yerimi aldım
Tamam da istediği yere gidebilir değil miBir arşdaş burdan ayrıldıysa altın oka gider demişte o yüzden dedim
2.5 üst ve macta kırmızı kart cıkar oynadımBenim konuyla alaka seviyesi şuralarda
niye hele et az izleyelimEmin ol kadınla kavga etmem Semih ne burda nede reelde.
Tabiki gide bilir kimsenin kimseye sormasına gerek yok ben sana katılıyorum balTamam da istediği yere gidebilir değil mi
Bir arkadaş araya kaymıcaksın demişti dikkat et kendine jdndnsnsbzniye hele et az izleyelim
Evet seni çok özlemişBu gençlik şarabı liya mi
kadirciğim fırlar hemen biz onla kavga ederiz ama beni araya kaynatmaz ciğerim korur beniBir arkadaş araya kaymıcaksın demişti dikkat et kendine jdndnsnsbz
Bjkbjkbjkbjkbkkadirciğim fırlar hemen biz onla kavga ederiz ama beni araya kaynatmaz ciğerim korur beni
Semihi benden başka kimse dovemezkadirciğim fırlar hemen biz onla kavga ederiz ama beni araya kaynatmaz ciğerim korur beni
Ooo kadir abimin girmediği yer mi var maşallah geçen sohbetten yazdım dakikasinda cevapkadirciğim fırlar hemen biz onla kavga ederiz ama beni araya kaynatmaz ciğerim korur beni
dövebiliyorsan buyur deneSemihi benden başka kimse dovemez
İlk yarı kg var.2.5 üst ve macta kırmızı kart cıkar oynadım
Ne kadar düşünceli koruyucu melegiSemihi benden başka kimse dovemez
sonra ben forum koruyucusu oluyorumOoo kadir abimin girmediği yer mi var maşallah geçen sohbetten yazdım dakikasinda cevap
Ya da sana laf gelince forumdan çıkar ve kendini korumuş olursunkadirciğim fırlar hemen biz onla kavga ederiz ama beni araya kaynatmaz ciğerim korur beni