Senin yaşın yetiyorsa benim fazlasiyla yetiyordur merak etme Antalyada viskimi yudumlarken gülerek cevap verdim buna çiçekci bocekci pargaliemre yaşın yetiyor mu senin hele
Senin yaşın yetiyorsa benim fazlasiyla yetiyordur merak etme Antalyada viskimi yudumlarken gülerek cevap verdim buna çiçekci bocekci pargaliemre yaşın yetiyor mu senin hele
Ahahahhaha kralim yine formunda keSenin yaşın yetiyorsa benim fazlasiyla yetiyordur merak etme Antalyada viskimi yudumlarken gülerek cevap verdim buna çiçekci bocekci pargali
Karşı adaya bakta sana çiçekler böcekler hediye edeyimSenin yaşın yetiyorsa benim fazlasiyla yetiyordur merak etme Antalyada viskimi yudumlarken gülerek cevap verdim buna çiçekci bocekci pargali
Adam doyamadı çiçek böceğe yav kuzeyde misin sen güneyde mi güney potansiyeli var sendeKarşı adaya bakta sana çiçekler böcekler hediye edeyim
Yok has ve has Kıbrıs Türküyüm babamda Kıbrıs Barış Harekatı'nda şehit oldu hatta güney potansiyelli senin gibileridirAdam doyamadı çiçek böceğe yav kuzeyde misin sen güneyde mi güney potansiyeli var sende
Utanmıştır şimdi, güneye kadar elinde viskiyle yüzüyordur.Yok has ve has Kıbrıs Türküyüm babamda Kıbrıs Barış Harekatı'nda şehit oldu hatta güney potansiyelli senin gibileridir
Ne anlar o maneviyattan çiçek böcek sevmeyen adam insan sevmez sonra böyle kendini beğenmişlerle biz uğraşıyoruzUtanmıştır şimdi, güneye kadar elinde viskiyle yüzüyordur.
Kendini beğenmişlere yüz vermemek gerekir, bırakalım kendi ekseninde dönsün dursun.Ne anlar o maneviyattan çiçek böcek sevmeyen adam insan sevmez sonra böyle kendini beğenmişlerle biz uğraşıyoruz
Kendini beğenmiş olarak biz seni görüyoruz aslinda ama açıklamanı gorunce utandim açıkcası başın sağolsun bu ülke için Sehit olan her birey bizim ecdadımız ve herseyimizdir illaki hepimizin anne baba dedelerinde bu ülke için kendini feda edip Sehit olmus olanlar olmusdur.Ben çicegi böceği burda sevmiyorum sen cocuksun demeye getirdin kelimeler için soylendi o sozler sana yoksa aklimdan geçmezdiNe anlar o maneviyattan çiçek böcek sevmeyen adam insan sevmez sonra böyle kendini beğenmişlerle biz uğraşıyoruz
Çocuk gibi davranma çocuk denilmesin mesela ?Kendini beğenmiş olarak biz seni görüyoruz aslinda ama açıklamanı gorunce utandim açıkcası başın sağolsun bu ülke için Sehit olan her birey bizim ecdadımız ve herseyimizdir illaki hepimizin anne baba dedelerinde bu ülke için kendini feda edip Sehit olmus olanlar olmusdur.Ben çicegi böceği burda sevmiyorum sen cocuksun demeye getirdin kelimeler için soylendi o sozler sana yoksa aklimdan geçmezdi
Seni bu aralar konular altına maydonuz oldugunu goruyorum ve de kızıyorum bilgi.Çocuk gibi davranma çocuk denilmesin mesela ?
O işi sen yapıyorsun genelde komik adamsın vesselam.Seni bu aralar konular altına maydonuz oldugunu goruyorum ve de kızıyorum bilgi.
Sus bak cocuk sanada sinirleniyorumO işi sen yapıyorsun genelde komik adamsın vesselam.
Ağlama oynaaa kadircanSus bak cocuk sanada sinirleniyorum
TakipAğlama oynaaa kadircan
Para mı geri ver.
Sanki cok birşey attın da, geri ver dion. Attığın paraya egitim basamadim bile. Kes sesini ve biraz daha gonderPara mı geri ver.
Ben adamına göre atıyorum,senin payına da o düştü, hatta sana iki sıfır bile fazla attığımı söylemiştim. Seneye bayramda yine gel, ayarlarız.Sanki cok birşey attın da, geri ver dion. Attığın paraya egitim basamadim bile. Kes sesini ve biraz daha gonder
Buda kim. Kimin yan çarı buSadaka