memol kırmızı çizgimdir
Hayırlı olsun, başarılar dilerim
memol kırmızı çizgimdir
Hayırlı olsun, başarılar dilerim
Yıkıldımmemol kırmızı çizgimdir
tekmeleyin şu carvajali aslanlarım
o daha çok yıkacak sizi aslanım nandalmdösdjsödndkfmsfmmsmfösnflYıkıldım
donarumma italyanın namusunu koruyorHata bizde boğa ile güreşen adam elin pizzacısını ne yapmaz..
hahahhahaha tutacak kupon önermezsın sen portekiz oynattir arkana yaslan izleCuntacı yasin Abd yetmedi şimdi de çingene lere mi yanlıyorsun
hahahhahaha tutacak kupon önermezsın sen portekiz oynattir arkana yaslan izle
donarumma italyanın namusunu koruyor
Allah'ım bu nasıl bir beklentiBerabere bitecek o maç biz gaza geleceğiz iyice sonra Almanya ile eşleşip barış alperi Napoli'ye satacağız at fava izle
italyaya darbe şart valla kornerden donarumma gol atsa şaşırmamSen genel kurmay genel başkanı değil misin? Donarammayı hain ilan etti
italyaya darbe şart valla kornerden donarumma gol atsa şaşırmam
Allah'ım bu nasıl bir beklenti
onu boşver de yarın görüşelim hatta Hollanda maçına da konu açın öncesindenDonnarumma yı asıl sandalyesine tekme atmayanı yedi bayram yedi kere assınlar
haydaaaa ağlarız ki ben tüm samimi duygularımla sana kuponumu teslim etmiştim yine mi kandırıldıkŞşşş
En son 0-0 biten Galatasaray Fenerbahçe maçına 7+ oynadım ben...
Amaç @Semihh ın evine incir ağacı dikmek çaktırmaaa
İyice idda bayi oldu burasi adam bide önceden konu açın diyor ajshsjaonu boşver de yarın görüşelim hatta Hollanda maçına da konu açın öncesinden
asnsnsbömdmadmmdfnsnİyice idda bayi oldu burasi adam bide önceden konu açın diyor ajshsja
onu boşver de yarın görüşelim hatta Hollanda maçına da konu açın öncesinden
yapma yapma yapma alakam yok benim bu konularda@BaşkanOnline Hollanda maçı için kim gol atar bahsi açabilir miyiz hocammm
Bizim hatrımız yoksa bugüne kadar içtiğimiz sütlerin hatrına