Hadi hadiiii sen de istiyorsun anlarım benyapma yapma yapma alakam yok benim bu konularda
Hadi hadiiii sen de istiyorsun anlarım benyapma yapma yapma alakam yok benim bu konularda
yok valla alakam yok arkadaşlar burada 1 2 üst alt falan yazmış ben de sayı sayıyoruz sandım katıldım aralarınaHadi hadiiii sen de istiyorsun anlarım ben
yok valla alakam yok arkadaşlar burada 1 2 üst alt falan yazmış ben de sayı sayıyoruz sandım katıldım aralarına
SjsjsjWikileaks da böyle bir konu yok semih rahatta kal. Küfür etsene bi, birşey denicem
Abaküs gibi bişey gördüm, malumatınız olsun aksjsjsjjsyok valla alakam yok arkadaşlar burada 1 2 üst alt falan yazmış ben de sayı sayıyoruz sandım katıldım aralarına
ich liebe dich fatiihhWikileaks da böyle bir konu yok semih rahatta kal. Küfür etsene bi, birşey denicem
aösmmakdnwldnaldnaösAbaküs gibi bişey gördüm, malumatınız olsun aksjsjsjjs
sizin oyunlar basit daha zor yok mu ndmcmsndjsndnndAferin @Semihh oyuna gelmiyorsun helall
sizin oyunlar basit daha zor yok mu ndmcmsndjsndnnd
onu boşver memole bak foruma girmeye çalışıyor akljsdkjalsfkjlsdgsÇiçek böceke devam bunlar ya bıktık da bıktık
Açar 3 5 hesap daha ole gelmeye calisir onlaronu boşver memole bak foruma girmeye çalışıyor akljsdkjalsfkjlsdgs
hayırlı olsun, başarılar dilerimÇiçek böceke devam bunlar ya bıktık da bıktık
Yok cicek bocek falan yeter hayirli olan budurhayırlı olsun, başarılar dilerim
emre yaşın yetiyor mu senin heleYok cicek bocek falan yeter hayirli olan budur