Noldu Kadir? Laf gelince birisinin yan hesabı mı olunması gerekiyor?Buda kim. Kimin yan çarı bu
Noldu Kadir? Laf gelince birisinin yan hesabı mı olunması gerekiyor?Buda kim. Kimin yan çarı bu
Şimdi sen mi çıktın prim kasmayaNoldu Kadir? Laf gelince birisinin yan hesabı mı olunması gerekiyor?
Senden mi prim kasacağım Kadir? Kimsin popüler birisi falan mısın yoksa her konunun altına damlayan birisi olduğun için popüler olduğunu mu düşünüyorsun?Şimdi sen mi çıktın prim kasmaya
Buda kim. Kimin yan çarı bu
Kuyruğu musun sende Kadir'inFarm çarı
Kuyruğu musun sende Kadir'in
Dkslsşşsşsls 5 dk görevim var salarmısın slotu broSlot dolu kardeşim ks atma
Sen niye maydanoz oluyorsun da ben olamıyorum Kadircim? Ayrıca kızmana çok üzüldüm ve kırıldım. Vah ki ne vah!Seni bu aralar konular altına maydonuz oldugunu goruyorum ve de kızıyorum bilgi.
Benim yan çarım bir sorun mu var ?Buda kim. Kimin yan çarı bu
Dkslsşşsşsls 5 dk görevim var salarmısın slotu bro
Sen varken kim prim kasabilir kadir en büyük primci sensin ya burda ayıp ederler vallahi kabul etmemŞimdi sen mi çıktın prim kasmaya
Benim prime ihtiyacim mi var ki raincan peşimi birakin artıkSen varken kim prim kasabilir kadir en büyük primci sensin ya burda ayıp ederler vallahi kabul etmem
Abinle konuşurken kelimelerini iyice seçerek konuş, benim popüler olmama gerek mi var. Beni herkes tanır abisiniSenden mi prim kasacağım Kadir? Kimsin popüler birisi falan mısın yoksa her konunun altına damlayan birisi olduğun için popüler olduğunu mu düşünüyorsun?
Tamam abisiAbinle konuşurken kelimelerini iyice seçerek konuş, benim popüler olmama gerek mi var. Beni herkes tanır abisini
Öğrenecen ogrenecen, yetistiricem seniTamam abisi
Tam olarak ne zaman öğrenecen kadirÖğrenecem ogrenecen, yetistiricem seni
Ahahahahahaha ilk önce öğren Kadir ondan sonra bu çabalara girÖğrenecen ogrenecen, yetistiricem seni
Boş yapma sana kemik atan mi olduÇocuk gibi davranma çocuk denilmesin mesela ?
O ağzını topla yoksa toplatırım sana velet iki dakika adam ol şuradaBoş yapma sana kemik atan mi oldu
Toplatabiliyorsan toplat hadi bakalim velet sensin o seviyesini bozarsa bende bozarim benim yaşım 33 hayirdir coluk cocuk muhabeti yapiyorsunuz siz oto çöpe salca olan sizsiniz ben semihle konusdum size soz hakkimi verdim yada sizle diyaloğum mu oldu hayirdirO ağzını topla yoksa toplatırım sana velet iki dakika adam ol şurada