Semihten bıktık. (18 Kişi İçeride)

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Toplatabiliyorsan toplat hadi bakalim velet sensin o seviyesini bozarsa bende bozarim benim yaşım 33 hayirdir coluk cocuk muhabeti yapiyorsunuz siz oto çöpe salca olan sizsiniz ben semihle konusdum size soz hakkimi verdim yada sizle diyaloğum mu oldu hayirdir
Nerede seviyesini bozmuş? Yaşın ilerlemiş git doktora görün bi

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Sen çok konuşma, herkese aynı cümleleri kurup kurup bide laf soktuğunu zannediyorsun, zavallı kadircan. Daha kaç kere kendini geliştir demem lazım sana?
Cocuklara çocuk muamelesi , ağır laf kullanmak olmaz çoluk.cocuga ondan 😁

Kaldiramazsin oturur aglarsin

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Benim ona neden cevap verdigimdeki yaziyi okursan anlarsin benim muhatap olmadigim insanlar bana yazarsa bana o sekilde uslup kullanirlarsa ayni usluple cevabini alirlar
Aynı üslupla cevabın bu mu? 33 yaşında ki adamın kullandığı cümleye bak, bu olayları fazla abartıyorsunuz saygıyı öğren biraz, şimdi git Antalya sahilinde kumdan kale yap kendine.

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Aynı üslupla cevabın bu mu? 33 yaşında ki adamın kullandığı cümleye bak, bu olayları fazla abartıyorsunuz saygıyı öğren biraz, şimdi git Antalya sahilinde kumdan kale yap kendine.
Boş yapma bak cok tahrik ederek konusuyorsun oyun kurallarina gore konusuyorum siz atlamasaniz zaten sizle muhatap olan yok

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Boş yapma sana kemik atan mi oldu

Toplatabiliyorsan toplat hadi bakalim velet sensin o seviyesini bozarsa bende bozarim benim yaşım 33 hayirdir coluk cocuk muhabeti yapiyorsunuz siz oto çöpe salca olan sizsiniz ben semihle konusdum size soz hakkimi verdim yada sizle diyaloğum mu oldu hayirdir

Benim ona neden cevap verdigimdeki yaziyi okursan anlarsin benim muhatap olmadigim insanlar bana yazarsa bana o sekilde uslup kullanirlarsa ayni usluple cevabini alirlar

Boş yapma bak cok tahrik ederek konusuyorsun oyun kurallarina gore konusuyorum siz atlamasaniz zaten sizle muhatap olan yok
Ben nerede seviyemi bozmuşum? 33 yaşındayım diyorsun ama çoluk çocuk gibi konuşuyorsun önce zeka yaşı önemli biyolojik yaş fıss gelir usluptan bahsedecek en son insansın hadi şimdi git kendi seviyendekilere laf yetiştir

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Bence sen boş yapma, sana kemik atan yok demek nerenin oyun kuralı, yaşının insanı ol, saygı istiyorsan saygılı konuşacaksın. Yaşın beni ilgilendirmiyor, abicilik ablacılık oynamıyoruz burada.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bence sen boş yapma, sana kemik atan yok demek nerenin oyun kuralı, yaşının insanı ol, saygı istiyorsan saygılı konuşacaksın. Yaşın beni ilgilendirmiyor, abicilik ablacılık oynamıyoruz burada.
CNMERTTs tamam yeterince gaza geldin sanırım, bugün baya bı klavye delikanlılığı yaptın, hadi şimdi sokaga çık arkadaşlarınla bisiklet sür

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Benim prime ihtiyacim mi var ki raincan😂 peşimi birakin artık
Bak kadircancan prime ihtiyacın yoksa prim peşinde dolaşma😄 güzel güzel anlaşalım şurada bi ağırlığın olsun kötü bi adam değilsin haşa bunu diyen olursa karşı çıkarım ama her şeyde kendini gösterme bozuşmayalım😉

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bak kadircancan prime ihtiyacın yoksa prim peşinde dolaşma😄 güzel güzel anlaşalım şurada bi ağırlığın olsun kötü bi adam değilsin haşa bunu diyen olursa karşı çıkarım ama her şeyde kendini gösterme bozuşmayalım😉
Yaaa çok kötü laf soktun bana şimdi ama 😂😂😂

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
Ben nerede seviyemi bozmuşum? 33 yaşındayım diyorsun ama çoluk çocuk gibi konuşuyorsun önce zeka yaşı önemli biyolojik yaş fıss gelir usluptan bahsedecek en son insansın hadi şimdi git kendi seviyendekilere laf yetiştir
Halen bak bos muhabet ediyorsun su an oldugu gibi bozuyorsun isde üslubunu dedigim kelimenin halen arkasındayim ve hakli olduğumu kanitladin tebrikler senle muhatap olan olmadi senle bir konusma baslatan seni alakadar edende durum olmadi sen atladin halende devam ediyorsun ayni uslupsuzlukle coluk çocukla inan ben ugrasamicam seni kaideye almiyorum sohbetimde olmadi senle olamazda zaten salça olmada sana cevap vermek zorunda kalmayim

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
Ben kimsenin abisiyim demedim ztn sizle muhatap dahi olmusluğum yok size lafda atmadim kendiniz salça oluyorsunuz bir de üstüne hakli olma çabaniz var popüler olup gundemde mi kalmak amaciniz soyleyin ona gore prim verelim size muhatap olmuyoruz illa konusmak istiyorsunuz