A
A T H E N A
Ziyaretçi
Üslup diyen kişi nerde gelsin kendi parti başkanına da desin aaa ama yetkisi yok değilmi
Demek ki kalın derili olmak bazen işe yarıyor.İkisi de ağrıma gitmedi biliyor musun
Gel burdayim yuzume soyle isminizin bende bir karşılığı olmadığı için sizi kaale almıyorum kardeş hadi denginizle oynayınOna de ki rezilligini dalgaya alıp örtmeye çalışmasın
Yetkin olmayınca lafın da değeri olmuyor bunu en iyi sen bilirsin karşı tarafın üslubu neyse o ne eksik ne fazlaÜslup diyen kişi nerde gelsin kendi parti başkanına da desin aaa ama yetkisi yok değilmi
Üslubumda ne problem gördünYetkin olmayınca lafın da değeri olmuyor bunu en iyi sen bilirsin karşı tarafın üslubu neyse o ne eksik ne fazla
Gel burdayim yuzume soyle isminizin bende bir karşılığı olmadığı için sizi kaale almıyorum kardeş hadi denginizle oynayın
Kaale almadığın birine bu kadar cevap veriyorsan seni ciddiye almamak için bir sebep dahaGel burdayim yuzume soyle isminizin bende bir karşılığı olmadığı için sizi kaale almıyorum kardeş hadi denginizle oynayın
Ilk ve son yazisim hadi canım hadi ikileyinKaale almadığın birine bu kadar cevap veriyorsan seni ciddiye almamak için bir sebep daha
Seninle münakaşaya girerek, sinirimi tavana zıplatmaya. ADAB'ımı bozmaya değmeyeceği kannatine vardım..Üslup diyen kişi nerde gelsin kendi parti başkanına da desin aaa ama yetkisi yok değilmi
Senden bahseden kimdi sen niye atladın ?Seninle münakaşaya girerek, sinirimi tavana zıplatmaya. ADAB'ımı bozmaya değmeyeceği kannatine vardım..
İnşallah
Sen önce kendine bak bi sonra en çok kimin olaylara atladığını görürsünSenden bahseden kimdi sen niye atladın ?
Şimdi o cümleyi neden yanlış anladığını iyi anladım okuyamiyorsun sanırım parti başkanı diyorum hee gizli partiliysen bilememSeninle münakaşaya girerek, sinirimi tavana zıplatmaya. ADAB'ımı bozmaya değmeyeceği kannatine vardım..
Bana soru sorulmuş ben de cevap verdim buda mı yasak olduSen önce kendine bak bi sonra en çok kimin olaylara atladığını görürsün
Atlarım ben 🫡Senden bahseden kimdi sen niye atladın ?
Olaya atlayabilirsin ama cümleyi üzerine alinmissin sanirimAtlarım ben 🫡
Farkettiysen bu konuya ilk atlayan sensin gereksiz bir şekilde sana soru felan sorulmadıBana soru sorulmuş ben de cevap verdim buda mı yasak oldu
Ben konuya atlamasına bişey demiyorum zaten konuya atlayabilir özellikle o cümleye atlaması dikkat çekiciFarkettiysen bu konuya ilk atlayan sensin gereksiz bir şekilde sana soru felan sorulmadı
Ben konuya atlamasına bişey demiyorum zaten konuya atlayabilir özellikle o cümleye atlaması dikkat çekici
Sen her konuya atlıyorsunda o niye atlamasınBen konuya atlamasına bişey demiyorum zaten konuya atlayabilir özellikle o cümleye atlaması dikkat çekici
Atlasın ama önce zihniyetini düzeltsin öyle atlasın anlamadan etmeden saçma sapan yazmasınSen her konuya atlıyorsunda o niye atlamasın
Senin gibi gelsin sakin sakin sorgulasın lafim yokSen her konuya atlıyorsunda o niye atlamasın