A
A T H E N A
Ziyaretçi
Bize komik gelen demek size komik gelmemiş bence olay basitEee çok komik mi ki, sırıtıyorsun burda, kime ne atarsan at banane , ama ciddi ol ki seni ciddiye alalım az.
Bize komik gelen demek size komik gelmemiş bence olay basitEee çok komik mi ki, sırıtıyorsun burda, kime ne atarsan at banane , ama ciddi ol ki seni ciddiye alalım az.
Komik olan nedir.Bize komik gelen demek size komik gelmemiş bence olay basit
Adam rastgele davet atmış siz de gelip ona takılmışsınız komik olan budur bence.Komik olan nedir.
Rasgele davet attığı kişi geçen gün burda yayın yaptığı, partinizden atın diye bağırdığı kişi.Adam rastgele davet atmış siz de gelip ona takılmışsınız komik olan budur bence.
Hangi boyutundasın söyle ona göre konuşalımRasgele davet attığı kişi geçen gün burda yayın yaptığı, partinizden atın diye bağırdığı kişi.
Ayrıca ben işin o boyutunda değilim. Okumak için okuma yazdiklarimi, anlamak için oku.
Yazdıklarımı oku bakim anlayabilecek misin. Zor bence ama dene, Beni yormaHangi boyutundasın söyle ona göre konuşalım
Hee bu arada eğer partiye geri alacaklarını bilseydi bağırmazdı diye düşünüyorum bize denilen gerekli uyarılar yapıldı partiden atıldı adam partiden bile atılmamış kendi çıkmış ve birdaha geri gelmiş sence bu çok ciddi bir olay mı ?Rasgele davet attığı kişi geçen gün burda yayın yaptığı, partinizden atın diye bağırdığı kişi.
Ayrıca ben işin o boyutunda değilim. Okumak için okuma yazdiklarimi, anlamak için oku.
Ben sana dün gerekli açıklamayı yaptım sen niye hayla işin olmayan konulara atlıyorsunHangi boyutundasın söyle ona göre konuşalım
Ben ne diyorum anlamıyormusun senin bi alakan yok arı gibi vızlama lütfen ben istediğim partiye katılırım bu benim sorunumHee bu arada eğer partiye geri alacaklarını bilseydi bağırmazdı diye düşünüyorum bize denilen gerekli uyarılar yapıldı partiden atıldı adam partiden bile atılmamış kendi çıkmış ve birdaha geri gelmiş sence bu çok ciddi bir olay mı
Biz burda sakin sakin konuşuyoruz niye gelip araya giriyorsunBen sana dün gerekli açıklamayı yaptım sen niye hayla işin olmayan konulara atlıyorsun
O paragrafta anlatılmak istenen o değil kadir abi anladı sen bı çık aradan konuşak birazBen ne diyorum anlamıyormusun senin bi alakan yok arı gibi vızlama lütfen ben istediğim partiye katılırım bu benim sorunum
Benim açtığım konuda olduğu içinBiz burda sakin sakin konuşuyoruz niye gelip araya giriyorsun
Konununda birayla ilgisi olduğu ıçın olabilirmi acaba ?Benim açtığım konuda olduğu için
Dediklerinin benle ilgisi olduğu içinHee bu arada eğer partiye geri alacaklarını bilseydi bağırmazdı diye düşünüyorum bize denilen gerekli uyarılar yapıldı partiden atıldı adam partiden bile atılmamış kendi çıkmış ve birdaha geri gelmiş sence bu çok ciddi bir olay mı ?
Biz orayı geçtik komiklik nerde onu konuşuyoruz geç kaldınDediklerinin benle ilgisi olduğu için
Ben kimseyi savunmuyorum kişisel düşünce var ama okuduğunu anlamayan biri için evet doğrudur.Söyle bi bakınca hayla Emirhanı savunuyorsun
Tam akıllanmamışsın galiba
Senin işin gücün yok zaten Alim gibi her konuya girip boş yapıyorsun alimle bir farkın yok Kadir abim sana gerekli açıklamayı yapar zatenValla işi gücü bıraktım Kadir abimden cevap bekliyorum hâlen
En azından konuya yaziyormuşum bazıları gibi özelden yazmıyormuşumSenin işin gücün yok zaten Alim gibi her konuya girip boş yapıyorsun alimle bir farkın yok Kadir abim sana gerekli açıklamayı yapar zaten