Bende anlamadım efecim bi primcidir gidiyor abi bitti pirime döndü olayahmet haklı bu yorum yapanlara primci muhabbeti nerden çıktı he doğru bilgem kasıyordu primi oda baktı olmuyor gelir 10 güne tekrar dener şansını
Bende anlamadım efecim bi primcidir gidiyor abi bitti pirime döndü olayahmet haklı bu yorum yapanlara primci muhabbeti nerden çıktı he doğru bilgem kasıyordu primi oda baktı olmuyor gelir 10 güne tekrar dener şansını
Daha düşman edinemedim diyelim biz onadaha dişine göre düşman edinememişsin demekki metinn
insanlar ayırt edemiyor bazen her yorum yapan primci değildir mağdur oynayıp kendini zeki sanana primci denir toplum bu primi ona veriyor çünkü bknz: ahmet kural - sıla olayıBende anlamadım efecim bi primcidir gidiyor abi bitti pirime döndü olay
Bu forum neden var, konular neden açılıyor. Bak şu oyunu,forumu öğren artık beeHer konunun altında olmanda belli
Konuştu gerekmediği konuların altında olan insan neyse kadircann sana pirim veremiycem ahahahshaBu forum neden var, konular neden açılıyor. Bak şu oyunu,forumu öğren artık bee
Sen bana prim vermezsin ki zaten, sende o yetenek, kabiliyet, ciddiyet yok. Sen nasıl oyun baskanisin hiç biryerde yoksun diye seni çıkarttım yuvandan ben sadeceKonuştu gerekmediği konuların altında olan insan neyse kadircann sana pirim veremiycem ahahahsha
Bu sosyal mesajlar onemlineyse biz şurdan devam “Aşırı hız her yıl onlarca insanı sevdiklerinden ayırıyor. Can güvenliğiniz için yasal hız limitlerini aşmayın"
Yav sanaa diyorumki kendini nimetten sayma hala devam ediyorsun oyunda özelden yazınca direk cevap veriyorum forumuda takip ediyorum yaptığın boşları görüyorum merak etme senin boşlarına bişey demek zaman kaybı o yüzden zamanıma yazıkkSen bana prim vermezsin ki zaten, sende o yetenek, kabiliyet, ciddiyet yok. Sen nasıl oyun baskanisin hiç biryerde yoksun diye seni çıkarttım yuvandan ben sadece
Ben seninle özelden konuşmam sjsjsjjssjYav sanaa diyorumki kendini nimetten sayma hala devam ediyorsun oyunda özelden yazınca direk cevap veriyorum forumuda takip ediyorum yaptığın boşları görüyorum merak etme senin boşlarına bişey demek zaman kaybı o yüzden zamanıma yazıkk
Dur sana oyundan para atayım bekle ahhahshss geri ödemesiz mertin attığı az gelmişBen seninle özelden konuşmam sjsjsjjssj
Yeşiltaş ta at, parada fazla olsunDur sana oyundan para atayım bekle ahhahshss geri ödemesiz mertin attığı az gelmiş
Limit attık be kadır eğitim basamadım diye ağlamazsınYeşiltaş ta at, parada fazla olsun
Yeşiltaş da gönder cimri olma koskoca oyun baskanisin sen. Ben oyun baskaniylen bana verilen odulleri dağıttım hep örnek ol birazLimit attık be kadır eğitim basamadım diye ağlamazsın
Eğitim şart AhmetcanLimit attık be kadır eğitim basamadım diye ağlamazsın
Bende başkalarına gönderiyorum, zenginden alıp fakire dagitiyorim sjsjjsGözün doysun Kadir zengin adamsın sen napıcan parayı
Hahaha iyi o zaman cennetlik adamsınBende başkalarına gönderiyorum, zenginden alıp fakire dagitiyorim sjsjjs
Ben görmedim ama gene ben sana attım fark meselesiYeşiltaş da gönder cimri olma koskoca oyun baskanisin sen. Ben oyun baskaniylen bana verilen odulleri dağıttım hep örnek ol biraz