BaşkanOnline İlk Oyun Hakimi | FurkanB. (6 Kişi İçeride)

💙CİMCİME💙

Yeni Üye
Vatandaş
Geçmişi unutmak yerine geçmişten ders almak önemlidir. Her insanın hata yapma ihtimali vardır ve bu durumda özür dilemek insanın olgunluğunu gösterir. Furkan ya da herhangi bir liderin geçmişte hatalı davrandığı durumlar olabilir ve bu durumlar üzerine düşünmek ve gerektiğinde özür dilemek liderliğin ve sorumluluğun bir parçasıdır. Güvenin kazanılması sürekli bir süreçtir ve sadece geçmişteki başarılar üzerine değil hatalarla başa çıkma yeteneği üzerine de kurulur. Partinizin Furkan a olan güveni önemli ancak eleştirel bir bakış açısıyla geçmişteki ve gelecekteki eylemlerine dikkat etmek gereklidir.
tabi ki geçmişten ders almak gerekir. Ama geçmişle yaşamak doğru değildir bunu hepimiz biliyoruz. Dediğim gibi özür dilemek bir insanın kendinin ve kalbinin büyüklüğünün habercisidir. Özür dilenmesi gereken konu olsaydı Furkan abim özür dilerdi.Partimizin Furkan abiye olan güveni sonsuzdur dediğim gibi.

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
tabi ki geçmişten ders almak gerekir. Ama geçmişle yaşamak doğru değildir bunu hepimiz biliyoruz. Dediğim gibi özür dilemek bir insanın kendinin ve kalbinin büyüklüğünün habercisidir. Özür dilenmesi gereken konu olsaydı Furkan abim özür dilerdi.Partimizin Furkan abiye olan güveni sonsuzdur dediğim gibi.
Geçmişle yaşamak doğru değildir fakat geçmişteki hatalardan ders almak da şarttır.Ve Özür dilenmesi gereken bir konu olup olmadığını sadece Furkanın takdirine bırakmak doğru hareket olmaz

💙CİMCİME💙

Yeni Üye
Vatandaş
Geçmişle yaşamak doğru değildir fakat geçmişteki hatalardan ders almak da şarttır.Ve Özür dilenmesi gereken bir konu olup olmadığını sadece Furkanın takdirine bırakmak doğru hareket olmaz
ben o zaman orda olmadım. Ama siz Furkan abiye güvenmiyosunuz diye biz de güvenmemeli değiliz. Artık bunu anlayın bence

A

A T H E N A

Ziyaretçi
Hocam özür dilenecek bir durum olsaydı özür dilenirdi ama öyle bir durum olacağını düşünmüyorum yani kişiseldir ve tartışmalara kapalıdır