Ben anladığınız hiç düşünmüyorum açıkçası.Anlıyorum
Yanlışınızı anlamış olsaydınız beni ve medya kuruluşumu gereksiz bir şekilde zan altında bıraktığınız için Özür dilerdiniz.
Ben anladığınız hiç düşünmüyorum açıkçası.Anlıyorum
Her gün böyle ol semihcim Senden öğrenecek çok şeyleri varbugün de böyle metinim
YokBen anladığınız hiç düşünmüyorum açıkçası.
Yanlışınızı anlamış olsaydınız beni ve medya kuruluşumu gereksiz bir şekilde zan altında bıraktığınız için Özür dilerdiniz.
Boş duvara daha kolay laf anlatılırHer gün böyle ol semihcim Senden öğrenecek çok şeyleri var
Boş insana anlatman daha doğru olur belki sen doldurursun o kadar oynuyorsun bi işe yara bariBoş duvara daha kolay laf anlatılır
tabi ki geçmişten ders almak gerekir. Ama geçmişle yaşamak doğru değildir bunu hepimiz biliyoruz. Dediğim gibi özür dilemek bir insanın kendinin ve kalbinin büyüklüğünün habercisidir. Özür dilenmesi gereken konu olsaydı Furkan abim özür dilerdi.Partimizin Furkan abiye olan güveni sonsuzdur dediğim gibi.Geçmişi unutmak yerine geçmişten ders almak önemlidir. Her insanın hata yapma ihtimali vardır ve bu durumda özür dilemek insanın olgunluğunu gösterir. Furkan ya da herhangi bir liderin geçmişte hatalı davrandığı durumlar olabilir ve bu durumlar üzerine düşünmek ve gerektiğinde özür dilemek liderliğin ve sorumluluğun bir parçasıdır. Güvenin kazanılması sürekli bir süreçtir ve sadece geçmişteki başarılar üzerine değil hatalarla başa çıkma yeteneği üzerine de kurulur. Partinizin Furkan a olan güveni önemli ancak eleştirel bir bakış açısıyla geçmişteki ve gelecekteki eylemlerine dikkat etmek gereklidir.
" insana "anlatmam daha doğru olur bence deBoş insana anlatman daha doğru olur belki sen doldurursun o kadar oynuyorsun bi işe yara bari
Geçmişle yaşamak doğru değildir fakat geçmişteki hatalardan ders almak da şarttır.Ve Özür dilenmesi gereken bir konu olup olmadığını sadece Furkanın takdirine bırakmak doğru hareket olmaztabi ki geçmişten ders almak gerekir. Ama geçmişle yaşamak doğru değildir bunu hepimiz biliyoruz. Dediğim gibi özür dilemek bir insanın kendinin ve kalbinin büyüklüğünün habercisidir. Özür dilenmesi gereken konu olsaydı Furkan abim özür dilerdi.Partimizin Furkan abiye olan güveni sonsuzdur dediğim gibi.
" insana "anlatmam daha doğru olur bence de
ben o zaman orda olmadım. Ama siz Furkan abiye güvenmiyosunuz diye biz de güvenmemeli değiliz. Artık bunu anlayın benceGeçmişle yaşamak doğru değildir fakat geçmişteki hatalardan ders almak da şarttır.Ve Özür dilenmesi gereken bir konu olup olmadığını sadece Furkanın takdirine bırakmak doğru hareket olmaz
Orasını bilemem ben henüz tanışmadım" insana "anlatmam daha doğru olur bence de
Tamam Furkan aabine en çok sen güveniyorsun, bunu anladık. Cimcimeben o zaman orda olmadım. Ama siz Furkan abiye güvenmiyosunuz diye biz de güvenmemeli değiliz. Artık bunu anlayın bence
gülünmeli halde olan kim istersen bi bak ve git kendine gül kadircimTamam Furkan aabine en çok sen güveniyorsun, bunu anladık. Cimcime
aynen sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlayan kimHocam özür dilenecek bir durum olsaydı özür dilenirdi ama öyle bir durum olacağını düşünmüyorum yani kişiseldir ve tartışmalara kapalıdır
Okeygülünmeli halde olan kim istersen bi bak ve git kendine gül kadircim
Orada olmamanız anlaşılır bir durum ama bu eleştirel düşünmeyi engellememeli.ben o zaman orda olmadım. Ama siz Furkan abiye güvenmiyosunuz diye biz de güvenmemeli değiliz. Artık bunu anlayın bence
Anlamayana laf anlatılmaz boşa zaman kaybıaynen sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlayan kim
Biz sizden farklı olarak güvendiğimiz insanlara bikere tam güveniriz ve güvendiklerimizi sorgulamıyoruz.Orada olmamanız anlaşılır bir durum ama bu eleştirel düşünmeyi engellememeli.
“Güvenmek güzel, ama sorgulamak daha güzeldir”
Hocam eleştiri kişi üzerinden değil olay üzerinden yapılır ve burada bunu göremiyoruzOrada olmamanız anlaşılır bir durum ama bu eleştirel düşünmeyi engellememeli.
“Güvenmek güzel, ama sorgulamak daha güzeldir”