Başlamışlar yine yav kardeşim verdik priminizi daha ne istiyorsunuz
Daha yenisin sen eforunu oyuna ver git, kendini gelistir öyle gelay artık midem bulandı ya sırf bu yüzden sana cevap vermicem yoksa söyleyecek sözüm yok diye değil mide bulandırmayın daha fazla
yeni değilim kadircim kafanı kendinden kaldır bi etrafa bak kurcalasak senden daha eskiyim benDaha yenisin sen eforunu oyuna ver git, kendini gelistir öyle gel
Yeni değil eskilerdenDaha yenisin sen eforunu oyuna ver git, kendini gelistir öyle gel
Oyuna Her gelen bunu diyor zaten tamam en eski sensin. Sen herşeyi iyi bilirsinyeni değilim kadircim kafanı kendinden kaldır bi etrafa bak kurcalasak senden daha eskiyim ben
beni kendinle karıştırma lütfen ben senden farklı olarak her şeyi biliyorum demiyorum çünkü zeki insanlar biliyo ki hiç kimse her şeyi bilemezOyuna Her gelen bunu diyor zaten tamam en eski sensin. Sen herşeyi iyi bilirsin
Onu diyen sen oluyorsun genellikle ben eskiyim falan filanOyuna Her gelen bunu diyor zaten tamam en eski sensin. Sen herşeyi iyi bilirsin
Ben hiç bir zaman hiç bir yerde bunu demem yiğidim.Onu diyen sen oluyorsun genellikle ben eskiyim falan filan
Valla sen ne konuştuğunu kendinde bilmiyorsun. Eski oyuncu tamam. Eskilerden kim kalmış kibeni kendinle karıştırma lütfen ben senden farklı olarak her şeyi biliyorum demiyorum çünkü zeki insanlar biliyo ki hiç kimse her şeyi bilemez
ben ne konuştuğumu iyi biliyorum kadircim. Sen anlamıyor olabilirsin tabi kii. Normal karşılıyorum yani bunuValla sen ne konuştuğunu kendinde bilmiyorsun. Eski oyuncu tamam. Eskilerden kim kalmış ki
Allaha şükür kulağımız gözümüz var aslanımBen hiç bir zaman hiç bir yerde bunu demem yiğidim.
Bizde can sıkıntımızı böyle alıyoruz eyüpGene başladık duramıyonuz değil mi
Anlatabildiğin kadar anlayanın vardır. Bilmem anlatabildim mi??ben ne konuştuğumu iyi biliyorum kadircim. Sen anlamıyor olabilirsin tabi kii. Normal karşılıyorum yani bunu
Biz dururken yazgıya cevap vermen çok komiksın kadirAnlatabildiğin kadar anlayanın vardır. Bilmem anlatabildim mi??
Yine kendini göstermeye mi calisiyorsun senAllaha şükür kulağımız gözümüz var aslanım
beni anlarlar sen merak etme kadircim sen onu merak et ki seni anlasınlarAnlatabildiğin kadar anlayanın vardır. Bilmem anlatabildim mi??
Sana da verdim, noldu söyle hadiBiz dururken yazgıya cevap vermen çok komiksın kadir
bizi gören görüyo kendimizi göstermeye gerek yok da senin sık sık yaptığın şey karışamayızYine kendini göstermeye mi calisiyorsun sen