Yanılıyorsun senbeni anlarlar sen merak etme kadircim sen onu merak et ki seni anlasınlar
Yanılıyorsun senbeni anlarlar sen merak etme kadircim sen onu merak et ki seni anlasınlar
Her konunun altında olduğuna göre kimin şov yaptığı belliYine kendini göstermeye mi calisiyorsun sen
Sen neden cevap verdin şimdi, demekki sende kendini gostermeye calisyorsunbizi gören görüyo kendimizi göstermeye gerek yok da senin sık sık yaptığın şey karışamayız
doğru ya ben niye hala seninle konuşuyorum geçen saniyem bile senden değerliYanılıyorsun sen
Siz çok iyisiniz aynenDiyorum ki arlanmoyrsunuz
Tamam yazma ozaman cevap verme. Bana bulaşan sensin. Prim peşini bırak artık hadi byedoğru ya ben niye hala seninle konuşuyorum geçen saniyem bile senden değerli
biz dostlarımızı yalnız bırakmıyoruz birimize söylenen söz hepimize söylenmiştir. Tabi sen nerden bileceksin sizde yok ya böyle manevi değerlerSen neden cevap verdin şimdi, demekki sende kendini gostermeye calisyorsun
İsterse hepsi gelsinler kral, bunlar daha dünkü kisiler, stresimi alıyorlar sagolsunlarKadir seni çembere almışlar
İyi güzel diyon da ya sipan gelir seni yerseİsterse hepsi gelsinler kral, bunlar daha dünkü kisiler, stresimi alıyorlar sagolsunlar
Ahahahaha burada yıkıldım. Bu cümleler ile savundugun parti bu oyundaki herkesi satan partidirbiz dostlarımızı yalnız bırakmıyoruz birimize söylenen söz hepimize söylenmiştir. Tabi sen nerden bileceksin sizde yok ya böyle manevi değerler
Şimdi bir korkmadım değil bakİyi güzel diyon da ya sipan gelir seni yerse
Peki sen nerden biliyorsun bizde öyle değerler olmadığını küçük hanım? Bazen farkında olmadan çizgiyi aşarız, farkında olsak güzel olur.biz dostlarımızı yalnız bırakmıyoruz birimize söylenen söz hepimize söylenmiştir. Tabi sen nerden bileceksin sizde yok ya böyle manevi değerler
Yasak mı kiHer konumuzun altında kadir var buda mı tesadüf
Yasak değil sana prim lazımYasak mı ki
ahahahah anlama tarzın bu senin tabi ya şimdi anladım boşuna konuşuyorum zatenAhahahaha burada yıkıldım. Bu cümleler ile savundugun parti bu oyundaki herkesi satan partidir
Tamam çıkabilirsin yan çarahahahah anlama tarzın bu senin tabi ya şimdi anladım boşuna konuşuyorum zaten
Korkma korkma birbirini yedikleri zaman sana sıra gelmeyecekŞimdi bir korkmadım değil bak
Ahahahaha burada yıkıldım. Bu cümleler ile savundugun parti bu oyundaki herkesi satan partidir