Göktürk partisi sözünü tutmuyor. (12 Kişi İçeride)

ata41

Fatillahçı darbe örgütü_ Leopard A24 Tank şöförü
Yasaklı Üye
Vatandaş
partiye davet ederken bana bir sürü para yazan mesaj attılar ilk defa para istediğimde de söylemedikleri hakaret kalmadı. aç gözlü oldum, trol oldum. vermeyecekleri paraları neden mesaj olarak yazıyorlar. sıravarmıs davet ederken neden sıra var demediniz o zaman. benim sizin paranıza ihtiyacım yok paramı isteyince de beni partiden attılar. otobüs müsünüz siz sıra bekleyip para alıcam. Gerekli cezayı almasını istiyorum bu partinin.

A

A T H E N A

Ziyaretçi
partiye davet ederken bana bir sürü para yazan mesaj attılar ilk defa para istediğimde de söylemedikleri hakaret kalmadı. aç gözlü oldum, trol oldum. vermeyecekleri paraları neden mesaj olarak yazıyorlar. sıravarmıs davet ederken neden sıra var demediniz o zaman. benim sizin paranıza ihtiyacım yok paramı isteyince de beni partiden attılar. otobüs müsünüz siz sıra bekleyip para alıcam. Gerekli cezayı almasını istiyorum bu partinin.
Hakaretlerin delil olarak sunulmasını talep ediyorum.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Tm kral teşekkür ederiz görev tamamlandı fatih 50 m gönderecek oyun hesabına

C

castiel

Ziyaretçi
Delil yok,kanıt yok sadece oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi sesler geliyor sanki.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Adama diyoruz ki, kardeşim ay sonu holding bastırıyoruz şu süre içerisinde para atalım yok diyor sizin bana 2 milyar borcunuz var 😂😂

S

S E M İ H

Ziyaretçi
2 milyar parti kasasında yok bi de sana kim niye 2 milyar versin😂😂

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Hahahhahsjahah kadir adamın oyuncu hareketlerine bakıp mecaz yaptım ne uzattın ha. Bu kadar alınmanı anlamadım yoksa gerçekten sen misin 😂
Bak hala sjjsjs ben böyle birşey yapsam da elim ayağıma dolaşır yakalanirim sjsjs banlanirim hemen