Seni kaybederim kimse bulamaz bakTamam kaybol şimdi
Seni kaybederim kimse bulamaz bakTamam kaybol şimdi
Beni kovmak sanamı düştü bu alemdePremses sohbetine git sen hadi yaz seri sana göre değil buralar
Erkek yaaaaaa o kadar erkekmisinnnSeni kaybederim kimse bulamaz bak
Mevlana gibi ceviririm seni aklını iyice kaybedersin agzını toplaPremsesim benim
Sen anca topaç çevirirsin git şovunu premseslere yap erkek gırıgMevlana gibi ceviririm seni aklını iyice kaybedersin agzını topla
O prensesler senden daha delikanlı ama o ne olacak sende olmayan bir şeye sahiplerSen anca topaç çevirirsin git şovunu premseslere yap erkek gırıg
Sendede yok demek ondan biliyorsun aferin erkekO prensesler senden daha delikanlı ama o ne olacak sende olmayan bir şeye sahipler
Analizim kuvvetliBen köşeme cekildim sadece dinlemiyom lütfen adımı anmansan sevinirim
Ben karşımdaki kadınlara nasıl davranılır biliyom sen bilmiyon önce adap ögren öyle gel karşımaSendede yok demek ondan biliyorsun aferin erkek
Sen bir dur analizin kuvvetli falan degil boşa kendini övmeAnalizim kuvvetli
Analiz neydiAnalizim kuvvetli
Bitirdin kendini be benim yanımdan ayrılmayacaktın belki yolun sonu hep galibiyet olmazdı ama hiç değilse dik gelir dik giderdinSen bir dur analizin kuvvetli falan degil boşa kendini övme
Bunun neresi dik beyblade olmuşBitirdin kendini be benim yanımdan ayrılmayacaktın belki yolun sonu hep galibiyet olmazdı ama hiç değilse dik gelir dik giderdin
Ben zaten dik duruyom rahat olBitirdin kendini be benim yanımdan ayrılmayacaktın belki yolun sonu hep galibiyet olmazdı ama hiç değilse dik gelir dik giderdin
Senin bu kadar aklın varmıydıBunun neresi dik beyblade olmuş
senden çok olduğu kesin beyblade gırıgSenin bu kadar aklın varmıydı
Soda içilir mi.Cidden bişey diycem efe seni ciddiye alıp cevap veriyorlar ya çok komiğime gidiyorlar seni gibi biri ile su bile içilmez