Asil mi, Aciz mi ? (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan A T H E N A
  • Başlangıç tarihi
S

S E M İ H

Ziyaretçi
oradan bakınca taşa ihtiyacım var gibi görünüyor mu semihcim o sizin işiniz makam vaadiyle yeşil taş vaadiyle oyuncu tutmaya çalışmak ama sen bilirsin 😂😂😂😂
aga senin oyuncun maaş bağladılar üyelere diyor sen hâlâ semihin makam vaadi diyorsun 😂😂😂 aciz türk diye kalacaksınız artık siz

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
kudurukluğundan 2 aydır sıralamada kalmaya çalışıyorsun ablanın dediğini boşa çıkarmamak için galiba 15 kişiyle 1. olduğumuz ay vardı ya hani onlar 15 kişiyle yapıyorlar biz bu kadar kişi kasamıcaz mı demişti ya hatırlarsın sen 🤣🤣🤣🤣

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
aga senin oyuncun maaş bağladılar üyelere diyor sen hâlâ semihin makam vaadi diyorsun 😂😂😂 aciz türk diye kalacaksınız artık siz
nasıl işine gelirse öyle konuşuyorsun semih 😄😄 adamın dalga geçtiğini anlamadın mı rp mi yapıyorsun 🤣🤣🤣🤣

S

S E M İ H

Ziyaretçi
kudurukluğundan 2 aydır sıralamada kalmaya çalışıyorsun ablanın dediğini boşa çıkarmamak için galiba 15 kişiyle 1. olduğumuz ay vardı ya hani onlar 15 kişiyle yapıyorlar biz bu kadar kişi kasamıcaz mı demişti ya hatırlarsın sen 🤣🤣🤣🤣
Kimin kudurduğu belli siz sıralamaya girseniz de ittifak toplantınız da size ilk ayı kitleyip hiçbir şey olmayacağını bildikleri için sizi öne attılar sen hâlâ uyuyorsun az da puan kasacağına aklını çalıştır 😂

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
Biz zaten kazanmak ya da kaybetmek için girmedik ki seçime ilk ayımızdan oyun başkanı çıkarıp az kişinin de bir şeyler başarabileceğini göstermek içindi ki bunu gösterdikte zaten baksana şu halinize 😂😂😂 Ki kaybettiğimiz seçimde de herkesi usülünce tebrik ettik sizin gibi sağa sola saldırmadık fake hesaplardan millete küfür etmedik semihcimm

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Biz zaten kazanmak ya da kaybetmek için girmedik ki seçime ilk ayımızdan oyun başkanı çıkarıp az kişinin de bir şeyler başarabileceğini göstermek içindi ki bunu gösterdikte zaten baksana şu halinize 😂😂😂 Ki kaybettiğimiz seçimde de herkesi usülünce tebrik ettik sizin gibi sağa sola saldırmadık fake hesaplardan millete küfür etmedik semihcimm
fake hesaplar sizden sorulur bak o konuda hakkınızı yiyemem multileriniz ortaya çıkınca bu hesap benim değil diyişiniz de bi ayrı komikti 😂 ayrıca sizi fena kandırmışlar dostum siyaset oyunu toz pembe bir oyun değil şunu anla oyunu ciddiye alınca da kızıyordun 😂😂 keklemişler ilk ayı size verip

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
fake hesaplar sizden sorulur bak o konuda hakkınızı yiyemem multileriniz ortaya çıkınca bu hesap benim değil diyişiniz de bi ayrı komikti 😂 ayrıca sizi fena kandırmışlar dostum siyaset oyunu toz pembe bir oyun değil şunu anla oyunu ciddiye alınca da kızıyordun 😂😂 keklemişler ilk ayı size verip
Aynen bana da bi touch blue 😂😂 hadi sen git ittifakınla darbe planlarını yap seçimle gelen seçimle gider diye tutuşuyordunuz geçen ay görcem ben sizi 😂😂😂😂😂

A

A L İ G.

Ziyaretçi
ACİZ Türk lafını kullanmasan Türkler Hiç Bir zaman aciz değildir. yakışmayan bir kelime.
işte türklükte size yakışmıyor sizde onu kaldırın partiden bize çok yakışıyor ama size hiç yakışmadı türk ahlaklı olmalı ahlak bu işin neresinde partisi olana davet atıp mesaj atma