Senin cengizi veya sipani kandırdığın gibi mi dostum adamlar açık açık da söylediler seçime girerken bizde bizim aday olsun dedik çıkardık aslanlar gibi adayımızı sana ne şimdi Niye mazide yaşıyorsun sen tahrik etmek için elinden geleni yap ama o kuyuya ben düşmem sen düşersin ancakfake hesaplar sizden sorulur bak o konuda hakkınızı yiyemem multileriniz ortaya çıkınca bu hesap benim değil diyişiniz de bi ayrı komikti ayrıca sizi fena kandırmışlar dostum siyaset oyunu toz pembe bir oyun değil şunu anla oyunu ciddiye alınca da kızıyordun keklemişler ilk ayı size verip
Günaydın kısır hazır mıGünaydın gergolarrrrr
1. Benim partimde Türk kelimesi geçmiyorişte türklükte size yakışmıyor sizde onu kaldırın partiden bize çok yakışıyor ama size hiç yakışmadı türk ahlaklı olmalı ahlak bu işin neresinde partisi olana davet atıp mesaj atma
Mağlubiyeti yediremedi milleti tahrik ediyor başka yapacak bjr seyi kalmadı oyuna da giremiyor ne yapsın oyalaniyor abisi1. Benim partimde Türk kelimesi geçmiyor
2. Türklüğün yakışıp yakışmıcağına sen karar veremessin
ben uyarı yaptım. sen neyin peşindesin.
hiç bir şeyin peşinde değiliz sadace etik bir oyun olsun herke kuralara göre ve saygılı bir oyun olun sizin partide geçiyor demdim zaten sizin dedinize cvp verdim1. Benim partimde Türk kelimesi geçmiyor
2. Türklüğün yakışıp yakışmıcağına sen karar veremessin
ben uyarı yaptım. sen neyin peşindesin.
Ablan uyandı mı ne bilim o yapacakGünaydın kısır hazır mı
Sen yapacam dedinAblan uyandı mı ne bilim o yapacak
bu ssin bizle ne alakası var ajdlabdlabdlabdÇok haklısın hocam Türk isminin kime yakıştığı çok belli Şöyle bırakayım da hatırlanır belki
Ekli dosyayı görüntüle 16456
Yok kısır yeriz dedim o yapıyor ya davet ediyor bizide ben yapacam demedimSen yapacam dedin
Gökbudun kanks ondan sana atıyorbu ssin bizle ne alakası var ajdlabdlabdlabd
Heee kısır yoksa gelmem amaYok kısır yeriz dedim o yapıyor ya davet ediyor bizide ben yapacam demedim
ne yapsınlar elinde kanıt bulamayınca ne yapacaklarını şaşırdılar )bu ssin bizle ne alakası var ajdlabdlabdlabd
Birine yazayım hemen ellerinde bulunsun lazım olurne yapsınlar elinde kanıt bulamayınca ne yapacaklarını şaşırdılar )
sabahtan beri ittifakımıza laf eden sen değilmişsin gibi konuşuyor musun semihhh senin yol yürüdüğün adamlar değil mi bunlar anka ittifakının mensuplarıbu ssin bizle ne alakası var ajdlabdlabdlabd
Eyvallah Allah razı olsun ama ayıp yani adam geldi bana şikayet etti öyle düşünAh @AVNİ ah hep senin başının altından çıkıyor bu işler ama iyi oldu eğlendik öğretmeler gününde söz ilk senin için kutlama yapacağız
Belki başka üyelerimize de yazmıştır onu da bilemiyoruz kiAh @AVNİ ah hep senin başının altından çıkıyor bu işler ama iyi oldu eğlendik öğretmeler gününde söz ilk senin için kutlama yapacağız
Anlaştık kaldırım yenileme yapalım bakalımyok aga ben 3 5 para için davasını satacak elemanlarına benzemem ama ben de Şanlıurfa belediyesini sana bağlayabilirim