Asil mi, Aciz mi ? (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan A T H E N A
  • Başlangıç tarihi

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
fake hesaplar sizden sorulur bak o konuda hakkınızı yiyemem multileriniz ortaya çıkınca bu hesap benim değil diyişiniz de bi ayrı komikti 😂 ayrıca sizi fena kandırmışlar dostum siyaset oyunu toz pembe bir oyun değil şunu anla oyunu ciddiye alınca da kızıyordun 😂😂 keklemişler ilk ayı size verip
Senin cengizi veya sipani kandırdığın gibi mi dostum adamlar açık açık da söylediler seçime girerken bizde bizim aday olsun dedik çıkardık aslanlar gibi adayımızı sana ne şimdi Niye mazide yaşıyorsun sen tahrik etmek için elinden geleni yap ama o kuyuya ben düşmem sen düşersin ancak

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
işte türklükte size yakışmıyor sizde onu kaldırın partiden bize çok yakışıyor ama size hiç yakışmadı türk ahlaklı olmalı ahlak bu işin neresinde partisi olana davet atıp mesaj atma
1. Benim partimde Türk kelimesi geçmiyor
2. Türklüğün yakışıp yakışmıcağına sen karar veremessin
ben uyarı yaptım. sen neyin peşindesin.

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Mağlubiyeti yediremedi milleti tahrik ediyor başka yapacak bjr seyi kalmadı oyuna da giremiyor ne yapsın oyalaniyor abisi

A

A L İ G.

Ziyaretçi
hiç bir şeyin peşinde değiliz sadace etik bir oyun olsun herke kuralara göre ve saygılı bir oyun olun sizin partide geçiyor demdim zaten sizin dedinize cvp verdim 😉

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
işte türklükte size yakışmıyor sizde onu kaldırın partiden bize çok yakışıyor ama size hiç yakışmadı türk ahlaklı olmalı ahlak bu işin neresinde partisi olana davet atıp mesaj atma
Çok haklısın hocam Türk isminin kime yakıştığı çok belli 😅😅 Şöyle bırakayım da hatırlanır belki 😄😄😄
dd.jpg

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Ah @AVNİ ah hep senin başının altından çıkıyor bu işler ama iyi oldu eğlendik öğretmeler gününde söz ilk senin için kutlama yapacağız