HayırdırUlu ırk kzkalalalakla
HayırdırUlu ırk kzkalalalakla
-ler eki kullanırsan bana da yazmış oluyorsun hocam ama sen bilirsin tabiSana yazmadım farkındaysan hocam
Mantıklı bir oy bir oydur. Bir oy öle kaybettiginiz için sıkıntılı durumHaklı bu yüzden kaybetmiş olabiliriz
KomiktiHayırdır
Şimdi burda oturup dil bilgisi mı tartışalım-ler eki kullanırsan bana da yazmış oluyorsun hocam ama sen bilirsin tabi
Evet oyumuz çalındı demiştim @MAGARSUSMantıklı bir oy bir oydur. Bir oy öle kaybettiginiz için sıkıntılı durum
Gerçekten miKomikti
Açıklama geldi mi sular kesildi diye ittifaktan çekikdiklerine dairMantıklı bir oy bir oydur. Bir oy öle kaybettiginiz için sıkıntılı durum
Ciddiyim güzel şakaydıGerçekten mi
Sen şaka ve komiklik olarak kabul edebilirsinCiddiyim güzel şakaydı
Normalde ırkçılık olarak kabul ediliyor ama ban yeme diye şakaya yatıyorum seni düşündüğümdenSen şaka ve komiklik olarak kabul edebilirsin
Normalde ırkçılık olarak kabul ediliyor ama ban yeme diye şakaya yatıyorum seni düşündüğümden
Samimi düşüncen için eyvallah, isteyen raporlayabilir ilgili kişiye verilmesi gereken cevaptıNormalde ırkçılık olarak kabul ediliyor ama ban yeme diye şakaya yatıyorum seni düşündüğümden
Teşekkür ederim. İlgili kişiye daha zekice cevap verilebilirdi ama Buda senin tercihin tabi sadece tekrarı olmasın daha dikkatli olSamimi düşüncen için eyvallah, isteyen raporlayabilir ilgili kişiye verilmesi gereken cevaptı
Yok sular kesilmemiş, selana dizisini izliyorlarmis. Diziden sonra karar vereceklermisAçıklama geldi mi sular kesildi diye ittifaktan çekikdiklerine dair
AshdjsjsjsjsaYok sular kesilmemiş, selana dizisini izliyorlarmis. Diziden sonra karar vereceklermis
Çok konuşma Türk kelimesini de partiden kaldır gerçi senin yetkin yoktur öyle şeylere söyle coşkun başkana kaldırtsın burada Türklük aşağılanıyorsa o da sizin yüzünüzdendirOyunla ilgili konuşacaksan istediğin yerinle konuşabilirsin lakin burda Aciz kelimesini benim ulu ırkımı aşağılamak amaçlı kullanma oyunda olduğunun farkına var ❗️❗️
Sana mı soracağım neyi yapıp yapmayacağımı sen işine bak herkesin yetkisi var sen merak etme diktatör değilim bı abi bir büyük olarak beni öne attılar partiyi kurma görevine benim arkamı yaslayacagim onlarca adam gibi adam var partide ya sen kime devredebilirsin başkanlığını otur bı onu düşün derim sana Asıl Türk daim olacaktır Türk kelimesini kaldırtacak yürek varsa çıksın meydanaÇok konuşma Türk kelimesini de partiden kaldır gerçi senin yetkin yoktur öyle şeylere söyle coşkun başkana kaldırtsın burada Türklük aşağılanıyorsa o da sizin yüzünüzdendir
Yok artık resmen üye çalmayı çalışmış, inanamıyorumZamanında bizi üye çalmakla suçlayanlar para karşılığı üyelerimiz çalmaya çalışıyor bizim üyelerimiz sizin gibi parayla satmazlar bilgi dahilimizde değildir diye boşa çaba tüketmeyin üyelerinize sahip çıkın Ekli dosyayı görüntüle 16454