46. DÖNEM OYUN SAVCISI TEŞEKKÜR MESAJI (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Realqin
  • Başlangıç tarihi

GIRIG REİS

🇹🇷16.DÖNEM ADALET BAKANI 🇹🇷
34. Dönem Oyun başkanı
Sen kişisel konuşuyorsun, oyunla alakan pekte yok sanırım. Bilmem kaç seçim kazandık diye burda neler neler yapıyordu sizinkiler. Biz az bile yapioz gırıgcan. O yüzden boşa falan filan takılma burda sevgi pıtırcığı seni.

He yaptıklarımızdan rencide mı oldunuz, yaptıklarınıza sayın. Açıkçası çokta umrumuzda değil. Bizleri tebrik de etmeyin farketmez. Bundan sonda sizle kısasa kısas, acımak yok 💪
Ben kendi adıma konuştum zaten diger kişiler ve şahsiyetlerin ne yaptıgı beni ilgilendirmeyen bir konu ama son yazdıgın kısasa kısas kelimesi beni korkutmaz ben bu kelimeler ben o kadar kolay yılmam

GIRIG REİS

34. Dönem Oyun başkanı
Beni o zamanında tehditkar bir tavır sakınarak veya üstüme gelerek bezdirebileceginiz bir oyuncu degilim sen ve senin gibiler bana oyunu sildirmez sildiremiycek gidişimi size göstermiycem

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ben kendi adıma konuştum zaten diger kişiler ve şahsiyetlerin ne yaptıgı beni ilgilendirmeyen bir konu ama son yazdıgın kısasa kısas kelimesi beni korkutmaz ben bu kelimeler ben o kadar kolay yılmam
İşler Olumlu gidince hep berabersiniz, olumsuz olunca ben kendi adıma konuşurum, ben sahsiyim, ben bireyselim. . Sizin olayiniz bu zate.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Suskunluğumuzu korkaklık sananlara sesleniyorum, Mayınlarda sessizdir taki üstüne basana kadar
Güzel facebook sözü begendim.Bende yazam bir tane.

Biz her ne kadar sosyetenin cilalı mermerli taşlarında dans etmesini bilmesekte, dostlarımızla karanlık sokaklarda taso oynarız 😂😂😂😂

Sene iki sıfır sıfır dokuz. Asİ sTayLa

GIRIG REİS

34. Dönem Oyun başkanı
İşler Olumlu gidince hep berabersiniz, olumsuz olunca ben kendi adıma konuşurum, ben sahsiyim, ben bireyselim. . Sizin olayiniz bu zate.
Ben başka birinin adına nasıl konuşayım herkesin bir iradesi var aklı var onun yerine konuşmak veya kelam etmek banamı düşer ben menfaat peşinde koşmadım bir kere olay oldu diye geçmişi önüme sunmak sana bir şey kazandırmaz

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yazıyor , beni yikamazsiniz , dusuremezsiniz diyor. Ama yerde diyor bunu 😂😂
yav geç onu boş çar neyini düşürecez düşe düşe bir hal olmuş
bozkurta gidemiyor siyah sancağa gidemiyor
Yd desen kullan at yaptı
yakında orada atar
tahminimce göktürke gider gibime geliyor aşlsfklsşgfkşsldgkşlsd bi ora kaldı herhalde şuan alternatif başkada yok

GIRIG REİS

34. Dönem Oyun başkanı
Yd desen kullan at yaptı
yakında orada atar
tahminimce göktürke gider gibime geliyor aşlsfklsşgfkşsldgkşlsd bi ora kaldı herhalde şuan alternatif başkada yok
Sen kendini çok degerli görme istersen pecete bile senden pahalı

L

LETO

Ziyaretçi
Çaldığınız sazlar sizi duysa saz utanır sizden vazgeçer😂

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Yd desen kullan at yaptı
yakında orada atar
Yeni parti açar 😂😂