Bu cengizle sarmıyor be zevk almıyorum@MAGARSUS gel dostum
Bu cengizle sarmıyor be zevk almıyorum@MAGARSUS gel dostum
Ooo kayıp asker de geldi nerde santajYazıp yazıp siliyorum cengiz, hadi şu şantaj işlerine girme, yapmaya çalıştığınızı yazdırma bana
Soğuk su iç üstüneBu cengizle sarmıyor ne zevk almıyorum
bilgem nerde ali candan , efe karahanlı , polat alemdar ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm@MAGARSUS gel dostum
Sanada ısmarlayımmı sen beleşi seversinSoğuk su iç üstüne
Yeterki kaos çıksınBu cengizle sarmıyor be zevk almıyorum
Ooo kayıp asker de geldi nerde santaj
LDJWODJWOSKSJWMNSYeterki kaos çıksın
alış artık öyle birisi yokbilgem nerde ali candan , efe karahanlı , polat alemdar ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Partinin genel başkanına bi sor bakalım beni satmasının bi sebebi var mıymış? Dinime küfreden müslüman olsa..Aynen katılıyorum bu konuda sana karakter meselesi çok önemli insanda Bi duruş olsun ama sende nitekim o duruşu göremiyorum bunu sakın olarak partisel vs ittifak olarak algılama kendi sorunun ne olduğunu kendin bile bilmiyorsun insanların arkalarından vurmak insanları birbirine düşürmek yalancılık ne dersen var sende.
Bu cengiz ne zaman düzelecekKayıp mı? biz hep buralardayız geçen toplantı istediğinde de rededen bendim, söylemediler mi?
Peki hala fake kadın hesabı açıp millete yürümeye devam mı?
Kayacan kirvem kadın profiliyle dönmezkayacan Furkan vibe alıyor millet sjdkskdlslsld
En son şarjın bitmişti halısaha da maç vardi kaç kaç bittiEvet anlaşılan başlıyorum Buraya Nerede kalmıştık Beyler
Kayacan her profille döner.Kayacan kirvem kadın profiliyle dönmez
Sjsjjsjsjss jsjsjjddjjdd @AG34 niye yanlış bilgi veriyorsun ayıp değil mi knkamKayıp mı? biz hep buralardayız geçen toplantı istediğinde de rededen bendim, söylemediler mi?
Peki hala fake kadın hesabı açıp millete yürümeye devam mı?
ablam benim bee ablammmmmmmmmmm sinsirellalık desen varne bürküt müş kardeşim be bilgemin yeni partisi işte budun version uptade 2.0
kısır desen var semih desen var yalan manitacılık var...ablam benim bee ablammmmmmmmmmm sinsirellalık desen var