"(!)" Bu işaret olan şeyin tam tersini gösterir yani diyor ki:Ünlem niye la gardaş
Başarısızlığınızın devamını dilerim
"(!)" Bu işaret olan şeyin tam tersini gösterir yani diyor ki:Ünlem niye la gardaş
Ayrılmak istemedim Ayşegül Hanım'a Atatürk'e muhalifim dedim. Parti için sıkıntı olur mu dedim o da bana partiden atılıyorsunuz dedi. Başta birşey demedim ama sonraa biri bana Atatürk'e küfür ve hakaret ettiğiniz için yasaklısınız deyince sinirlendim.biz partiye yasaklı oyuncuları genelde partiye ters düşen oyuncular için kullanırız ben yanlış hatırlamıyorsam siz Atatürkçü olmadığınız için partiden ayrılmak istemiştiniz
ahahsjajshajsha coşkun abime takılıyorum biraz sinir olsun bana yarın oyunda da"(!)" Bu işaret olan şeyin tam tersini gösterir yani diyor ki:
Himmm okey teşekkür ederim başkan"(!)" Bu işaret olan şeyin tam tersini gösterir yani diyor ki:
Rica ederim Coşkun başkanımHimmm okey teşekkür ederim başkan
Bu bile yeterli bir sebeptirAyşegül Hanım'a Atatürk'e muhalifim dedim.
Bunun kanıtı varsa işlem uygulanırbana Atatürk'e küfür ve hakaret ettiğiniz için yasaklısınız deyince sinirlendim
Rapor yok ban yok infazımı yaktırma banaahahsjajshajsha coşkun abime takılıyorum biraz sinir olsun bana yarın oyunda da
Abimle yarın ördek olma keyfiiiiRapor yok ban yok infazımı yaktırma bana
Eleştirmeyelim mi? NERDE ADALET? NERDE ATATÜRK'ÜNBu bile yeterli bir sebeptir
Muhalifsen dostum bu mecrada bence işin yok çünkü senin düşüncende kimseyi bulamazsın burada yada çık partini kur herkesin kendi düşüncesiAyrılmak istemedim Ayşegül Hanım'a Atatürk'e muhalifim dedim. Parti için sıkıntı olur mu dedim o da bana partiden atılıyorsunuz dedi. Başta birşey demedim ama sonraa biri bana Atatürk'e küfür ve hakaret ettiğiniz için yasaklısınız deyince sinirlendim.
Keşke mesajı silmesseydim (3-4 hafta sonra gelen pişmanlık hissi...)Bunun kanıtı varsa işlem uygulanır
Dufy duck benAbimle yarın ördek olma keyfiiii
Tabii ki eleştirilebilir saygı çerçevesinde ancak bizim partimiz Atatürk Milliyetçiliği ve inkılaplarına bağlıdır. Atatürk bizim yol göstericimizdir.Eleştirmeyelim mi? NERDE ADALET? NERDE ATATÜRK'ÜN
- "BENDE BİR İNSANIM ELEŞTİRİLEBİLİRİM" (tam yazamadım hatırlamadığı için) sözü?
aynen öyleMuhalifsen dostum bu mecrada bence işin yok çünkü senin düşüncende kimseyi bulamazsın burada yada çık partini kur herkesin kendi düşüncesi
Tabii ki eleştirilebilir saygı çerçevesinde ancak bizim partimiz Atatürk Milliyetçiliği ve inkılaplarına bağlıdır. Atatürk bizim yol göstericimizdir.
Başkanım Yenilikçi Demokrasi Partisi gerçekçi bir siyaseti oyun içine sokmuyor. Hem ben sevmiyorum o şöyledir o böyledir demedim. Sadeece biz yaptığı şeyleri iyi/kötü olarak eleştiriyoruz.Muhalifsen dostum bu mecrada bence işin yok çünkü senin düşüncende kimseyi bulamazsın burada yada çık partini kur herkesin kendi düşüncesi
Yani ben bir Kıbrıslı olarak bugün Abdulhamid Han Kıbrıs'ı sattı diye twit atsam beni evimden ters kelepçeyle alırlar.Başkanım Yenilikçi Demokrasi Partisi gerçekçi bir siyaseti oyun içine sokmuyor. Hem ben sevmiyorum o şöyledir o böyledir demedim. Sadeece biz yaptığı şeyleri iyi/kötü olarak eleştiriyoruz.
Tabi ki eleştiri yapabilirsin partileri ama bu eleştiri farklı şekilde dillendiriliyorsa sen de çik kur partini Yenilikçi Demokrasi ne alaka onu anlamadımBaşkanım Yenilikçi Demokrasi Partisi gerçekçi bir siyaseti oyun içine sokmuyor. Hem ben sevmiyorum o şöyledir o böyledir demedim. Sadeece biz yaptığı şeyleri iyi/kötü olarak eleştiriyoruz.
Yok başkanım Sultan Abdülhamid hakkında yasa çıkmadı yani kanunen herkes sövebilirYani ben bir Kıbrıslı olarak bugün Abdulhamid Han Kıbrıs'ı sattı diye twit atsam beni evimden ters kelepçeyle alırlar.