Vakit Göktürk Vakti 🇹🇷 (4 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan S E M İ H
  • Başlangıç tarihi
S

S E M İ H

Ziyaretçi
Sevgili Vatandaşlar,

Bugün, ülkemizin geleceği için tarihi bir kararın eşiğindeyiz. Göktürk Partisi olarak, siz değerli halkımızın desteğiyle mecliste yer almak ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için kararlıyız. Köklü tarihimizden ve zengin kültürümüzden ilham alarak güçlü bir Türkiye inşa etmeyi hedefliyoruz. Parti olarak, tarihimizin bize yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz. Sizlerin desteğiyle, milletimizin tüm sorunlarını çözüme kavuşturacak, güçlü, bağımsız ve müreffeh bir Türkiye inşa edeceğiz.

Gelin, hep birlikte geleceğe yürüyelim. Oylarınızla Göktürk Partisi'ne destek verin, Türkiye'nin gücüne güç katın!

#VAKİTGÖKTÜRKVAKTİ

1000044972.png

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Oyuncu adım : Coşkun Karaosmanoğlu Göktürk parti lideri Pargalı mı Semih mi biri buna açıklık getirsin 🫠🫠🤔

C

cezayir

Ziyaretçi
Sevgili Vatandaşlar,

Bugün, ülkemizin geleceği için tarihi bir kararın eşiğindeyiz. Göktürk Partisi olarak, siz değerli halkımızın desteğiyle mecliste yer almak ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için kararlıyız. Köklü tarihimizden ve zengin kültürümüzden ilham alarak güçlü bir Türkiye inşa etmeyi hedefliyoruz. Parti olarak, tarihimizin bize yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz. Sizlerin desteğiyle, milletimizin tüm sorunlarını çözüme kavuşturacak, güçlü, bağımsız ve müreffeh bir Türkiye inşa edeceğiz.

Gelin, hep birlikte geleceğe yürüyelim. Oylarınızla Göktürk Partisi'ne destek verin, Türkiye'nin gücüne güç katın!

#VAKİTGÖKTÜRKVAKTİ

Ekli dosyayı görüntüle 16624
Yönetici başkanlarımızın bize olan desteği ve oyunun daha çok keşfedilmesine yardım ettikleri için her konuda arkamızda olmalarından dolayı teşekkür ederim
#VAKİTGÖKTÜRKVAKTİ diyerek nice güzel yıllara her zaman ki gibi meclis başkanlıklara daha fazlasını eklemenin gururuylar GÖKTÜRK Diyorum

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Sevgili Vatandaşlar,

#VAKİTGÖKTÜRKVAKTİ

Ekli dosyayı görüntüle 16624
Biz #Göktürk' üz ! Hem parti hem ruh olarak. Herksten dsteklerini bekliyoruz ! Hatta vatandaşlarımızı partimize d bekliyoruz ❤️🇹🇷

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Evet Göktürk Partisine başarılar Asil Türkede başarılar diliyorum herkesin gönlünce olsun.
( Semihim olmasa başarılar dilemezdim)
Ahaa teşekkür ederim bak güzel adamsın Semih olmazsa Kara Fatma abla olur yaw dert etme bulunur illaki birileri

ismaildkul

Üye
Vatandaş
Sevgili Vatandaşlar,

#VAKİTGÖKTÜRKVAKTİ

Ekli dosyayı görüntüle 16624M