Göktürk partisinin aydınlık bir geleceğimiz olduğuna inanıyor ve destekliyoruz
#VAKİTGÖKTÜRKVAKTİ
#VAKİTGÖKTÜRKVAKTİ
Kimin ördeği kiminkini yedin en sonBeni karıştırmayın ama semihimin yeri ayrı
Kara Fatma ablamı neden hep konulara karıştırıyorsunAhaa teşekkür ederim bak güzel adamsın Semih olmazsa Kara Fatma abla olur yaw dert etme bulunur illaki birileri
Büyük adamsın Furkan bende Türk Budun partisine sonsuz başarılar dilerim.Göktürk partisine başarılar
Asıl Türk partisinede ayrıca başarılar
Teşekkürler Furkan sizlere de başarılar dileriz
Abi dün akşam herkesi yedim semih oyundan falan çıktı o derece sinir ettim. Seni bi göremedik neden gelmiyorsunKimin ördeği kiminkini yedin en son
Bı tanisamadik gelsin diye yazıp duruyoruzKara Fatma ablamı neden hep konulara karıştırıyorsun
Semihime Başarılar ❤
akşam girelim de gör sensemih oyundan falan çıktı o derece sinir ettim.
Yaw bı müsait olamdin ki benim daha mühim işler var bu sıra sAbi dün akşam herkesi yedim semih oyundan falan çıktı o derece sinir ettim. Seni bi göremedik neden gelmiyorsun
en eğlencelisi senle katil olduğumuzdu 🥹akşam girelim de gör sen
Mühim işlerin partiyle seçimle falan ilgiliyse boşverYaw bı müsait olamdin ki benim daha mühim işler var bu sıra s
Niye öyle diyorsun onca emek var tabi ki parti ve seçim için bak sende bir anda kostur koştur medya vergi basmaya başladın bürküt alttan alttan geliyor gerilim yüksek 🫠🫠🫠Mühim işlerin partiyle seçimle falan ilgiliyse boşver
Dün akşamın en epik olayı senle katil olup Ayşegül ve yengeye double atıp sonraki tur ikisinin katil olup bize double atmasıydı HAHDJSHDJFJFKDBDen eğlencelisi senle katil olduğumuzdu 🥹