Bana yok mu
Bana yok mu
Peki ben birini savunacağım zaman sanamı soracam niye karışıyorsun ?Sen ne diyon kanka sabahtan beri konuşuyon diyon. Hayırdır sana mı soracam ?
Yol al burdan hadiPeki ben birini savunacağım zaman sanamı soracam niye karışıyorsun ?
Öyle mi olmușAteş olsam yakacağım alan öğle düşündüğün kadar küçük olmaz bunu oyunda çohu kişi bilir. Esas sen ateş olsan yakacağın yer cürmün kadar bile değil. Önce sıralamaya girin öğle konuşalım Özgürlük ve İrade ittifak Diriliş ittifakında bizim rakibimiz olmayacak kadar küçük bir parti. Bir Bürküt olarak Altın okla yarışırız sizinle değil.
Estağfurullah ben bir yerden bu olayla bir yerden kendi partimle ilgileniyorum aranızı düzeltin yoksa olaya ben el atarımBaş ağrısı olduysak kusura bakmayın başkanım.
Olmaz mı beaa gel birlikte olsun (çekirdek emojisi yoktu)Bana yok mu
Yaw sen hala burda mısın
Siz ne bizimle ne de Öviple yarışamazsınız canım hayal görmeAteş olsam yakacağım alan öğle düşündüğün kadar küçük olmaz bunu oyunda çohu kişi bilir. Esas sen ateş olsan yakacağın yer cürmün kadar bile değil. Önce sıralamaya girin öğle konuşalım Özgürlük ve İrade ittifak Diriliş ittifakında bizim rakibimiz olmayacak kadar küçük bir parti. Bir Bürküt olarak Altın okla yarışırız sizinle değil.
Hocam sende gelHeh herkes toplandı içerisi şampiyonlar ligi
Kendi muhalefet oluyo benlik bir şey yok shsbssbsEstağfurullah ben bir yerden bu olayla bir yerden kendi partimle ilgileniyorum aranızı düzeltin yoksa olaya ben el atarım
3 adım kuralını uyguluyom şuan izle,karar ver,raporlaHocam sende gel
Ben senin konuşmana mı karıştım kanka ? Dedim ki avukatı da geldi burdan nasıl bir pay çıkarıp anlamak istiyosan anlayabilirsinPeki ben birini savunacağım zaman sanamı soracam niye karışıyorsun ?
Rahatsız mı oldunYaw sen hala burda mısın
Bi öğretsene bana koçum kim olduğunu. Partin benim umrumda değil. Partinle alakalı bişeyde söylemedim ordaki diğer üyelere hakaret olmasın diye. Ama sen deminden atıp tutuyorsun hayrola buranın kabadayısı senmisinAslanım benim müvekline söyle orda burda atıp tutmasın. Sana ben kim oldgumu öğretirim sen hiç merak etme. Övip büyüktür altında ezilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 1000039260.mp4Yaw sen hala burda mısın
Vergi kasmayı ihmal etmeyon demi3 adım kuralını uyguluyom şuan izle,karar ver,raporla
Hoş geldiniz başkanım. Ben de tam sizi soracaktım bizim izmirde bir yer var bilmem bilirmisiniz Torbalı diye. Orda Çiğdemci Reşo var birgün size ikram edeyimBana yok mu