Meclis Başkanı Ultimatom (5 Kişi İçeride)

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Bence gayet iyi yapıyor görevini. Sadece sizin işinize gelmiyor. Bugün kendiniz demediniz ittifakımız için çalışıcaz sadece diye. Galiba baş kaldırmış sizlere
#meclisbaşkanımadokunma 😃😃

@BaşkanOnline hocam boşuna 20 madde görev yazmışsın :D
Milletvekili atayacak yazsan yetecekmiş :D

B

busr

Ziyaretçi
Dün oyun başkanı ile mb kıyaslandığında ikiside görevini iyi yaptı diyordunuz bugün ki atamalardan sonra ne çabuk değişti fikriniz? Bu konunun açılma amacı belli. Konu meclis başkanının görevini yerine getirip getirmemesi değil atamaları size yapmamasıdır. Atamaları size yapınca iyi karşıya yapınca kötü, yok öyle bir dünya. Oyun başkanı kafasına göre meclis başkanını görevden alamaz.

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
İşte Kurt kocayınca ..... maskarası olurmuş
Düne kadar ittifak diye meclis başkanın yanında dolanıyordunuz...
Değerli başkan sizede meclis başkanlığı gökten inmedi. ittifak sayesinde geldi.o zaman sizde o şekilde mi dolaniyordunuz.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Dün oyun başkanı ile mb kıyaslandığında ikiside görevini iyi yaptı diyordunuz bugün ki atamalardan sonra ne çabuk değişti fikriniz? Bu konunun açılma amacı belli. Konu meclis başkanının görevini yerine getirip getirmemesi değil atamaları size yapmamasıdır. Atamaları size yapınca iyi karşıya yapınca kötü, yok öyle bir dünya. Oyun başkanı kafasına göre meclis başkanını görevden alamaz.

Ekli dosyayı görüntüle 16943

bizim bulduğumuz çözüm yolu bu. Varsa sizin yolunuz onu tartışalım :D
Sonuçta DEMOKRATİK insanlarız :D2323.JPG

Murat Ünlü

47.Dönem Oyun Başkanı
47. Dönem Oyun Başkanı
10 günlük süreli atamaların derdindemiyiz sanıyorsun.?
Bu saatten sonra yapılacak atamalar neyi değiştirecek.?

B

busr

Ziyaretçi
Ek olarak biz zaten yasa tasarıları için yönetime yazdık. Oyun yönetiminin halihazırda sözünü verip getiremediği güncellemeler mevcut. Daha sözü verilmiş ancak gelemeyen güncellemeler varken ültimatoma ihtiyaç duymadık. Bu yüzden meclis başkanı görevini yerine getirmemiş olmuyor.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Herneyse,

Genelkurmay başkanı olarak bu ultimatomu destekliyorum.
Hatta arttırıyorum,

Meclis Başkanının gün içerisinde istifasını bekliyoruz. Aksi takdirde Ordu müdahale etmekten geri durmayacaktır.

İyi oyunlar.

Murat Ünlü

47.Dönem Oyun Başkanı
47. Dönem Oyun Başkanı
Ek olarak biz zaten yasa tasarıları için yönetime yazdık. Oyun yönetiminin halihazırda sözünü verip getiremediği güncellemeler mevcut. Daha sözü verilmiş ancak gelemeyen güncellemeler varken ültimatoma ihtiyaç duymadık. Bu yüzden meclis başkanı görevini yerine getirmemiş olmuyor.
@bekircann kendisi nerede yokmu buralarda.?

B

busr

Ziyaretçi
Ekli dosyayı görüntüle 16943

bizim bulduğumuz çözüm yolu bu. Varsa sizin yolunuz onu tartışalım :D
Sonuçta DEMOKRATİK insanlarız :DEkli dosyayı görüntüle 16944
Burada bir sorun varsa diyor, ortada bir sorun varsa o da gelmeyen güncellemelerdir örneğin şehir güncellemesi. Yönetim halihazırda bunlarla uğraşmakta, ültimatom hakkımızı kullanmama sebebimiz budur. Ortada bir sorun yok, tekrar ediyorum öyle kafanıza göre mb yi görevden alamazsınız yani 😀

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Herneyse,

Genelkurmay başkanı olarak bu ultimatomu destekliyorum.
Hatta arttırıyorum,

Meclis Başkanının gün içerisinde istifasını bekliyoruz. Aksi takdirde Ordu müdahale etmekten geri durmayacaktır.

İyi oyunlar.
Bizler komutanlar olarak Genel Kurmay Başkanimizla hareket edeceğimizi beyan ediyoruz kararlarinin sonuna kadar arkasindayiz.