Bence gayet iyi yapıyor görevini. Sadece sizin işinize gelmiyor. Bugün kendiniz demediniz ittifakımız için çalışıcaz sadece diye. Galiba baş kaldırmış sizlereGörevini yapmayan görevden alınacak, kim seçerse seçsin.
#meclisbaşkanımadokunma
Bence gayet iyi yapıyor görevini. Sadece sizin işinize gelmiyor. Bugün kendiniz demediniz ittifakımız için çalışıcaz sadece diye. Galiba baş kaldırmış sizlereGörevini yapmayan görevden alınacak, kim seçerse seçsin.
Bence gayet iyi yapıyor görevini. Sadece sizin işinize gelmiyor. Bugün kendiniz demediniz ittifakımız için çalışıcaz sadece diye. Galiba baş kaldırmış sizlere
#meclisbaşkanımadokunma
Görev diye nitelendirdiğin kısım tam olarak neresi.?Bence gayet iyi yapıyor görevini. Sadece sizin işinize gelmiyor. Bugün kendiniz demediniz ittifakımız için çalışıcaz sadece diye. Galiba baş kaldırmış sizlere
#meclisbaşkanımadokunma
Değerli başkan sizede meclis başkanlığı gökten inmedi. ittifak sayesinde geldi.o zaman sizde o şekilde mi dolaniyordunuz.İşte Kurt kocayınca ..... maskarası olurmuş
Düne kadar ittifak diye meclis başkanın yanında dolanıyordunuz...
Dün oyun başkanı ile mb kıyaslandığında ikiside görevini iyi yaptı diyordunuz bugün ki atamalardan sonra ne çabuk değişti fikriniz? Bu konunun açılma amacı belli. Konu meclis başkanının görevini yerine getirip getirmemesi değil atamaları size yapmamasıdır. Atamaları size yapınca iyi karşıya yapınca kötü, yok öyle bir dünya. Oyun başkanı kafasına göre meclis başkanını görevden alamaz.
10 günlük süreli atamaların derdindemiyiz sanıyorsun.?Dün oyun başkanı ile mb kıyaslandığında ikiside görevini iyi yaptı diyordunuz bugün ki atamalardan sonra ne çabuk değişti fikriniz? Bu konunun açılma amacı belli. Konu meclis başkanının görevini yerine getirip getirmemesi değil atamaları size yapmamasıdır. Atamaları size yapınca iyi karşıya yapınca kötü, yok öyle bir dünya. Oyun başkanı kafasına göre meclis başkanını görevden alamaz.
Ek olarak biz zaten yasa tasarıları için yönetime yazdık. Oyun yönetiminin halihazırda sözünü verip getiremediği güncellemeler mevcut. Daha sözü verilmiş ancak gelemeyen güncellemeler varken ültimatoma ihtiyaç duymadık. Bu yüzden meclis başkanı görevini yerine getirmemiş olmuyor.Dün oyun başkanı ile mb kıyaslandığında ikiside görevini iyi yaptı diyordunuz bugün ki atamalardan sonra ne çabuk değişti fikriniz? Bu konunun açılma amacı belli. Konu meclis başkanının görevini yerine getirip getirmemesi değil atamaları size yapmamasıdır. Atamaları size yapınca iyi karşıya yapınca kötü, yok öyle bir dünya. Oyun başkanı kafasına göre meclis başkanını görevden alamaz.
@bekircann kendisi nerede yokmu buralarda.?Ek olarak biz zaten yasa tasarıları için yönetime yazdık. Oyun yönetiminin halihazırda sözünü verip getiremediği güncellemeler mevcut. Daha sözü verilmiş ancak gelemeyen güncellemeler varken ültimatoma ihtiyaç duymadık. Bu yüzden meclis başkanı görevini yerine getirmemiş olmuyor.
Bunu menfaati için parti değiştiren insan mı söylüyor?Değerli başkan sizede meclis başkanlığı gökten inmedi. ittifak sayesinde geldi.o zaman sizde o şekilde mi dolaniyordunuz.
Burada bir sorun varsa diyor, ortada bir sorun varsa o da gelmeyen güncellemelerdir örneğin şehir güncellemesi. Yönetim halihazırda bunlarla uğraşmakta, ültimatom hakkımızı kullanmama sebebimiz budur. Ortada bir sorun yok, tekrar ediyorum öyle kafanıza göre mb yi görevden alamazsınız yaniEkli dosyayı görüntüle 16943
bizim bulduğumuz çözüm yolu bu. Varsa sizin yolunuz onu tartışalım
Sonuçta DEMOKRATİK insanlarız Ekli dosyayı görüntüle 16944
@Hasanc57 Altın Ok'un ta kendisi... Hey yavrum heyBunu menfaati için parti değiştiren insan mı söylüyor?
Herneyse,
Genelkurmay başkanı olarak bu ultimatomu destekliyorum.
Hatta arttırıyorum,
Meclis Başkanının gün içerisinde istifasını bekliyoruz. Aksi takdirde Ordu müdahale etmekten geri durmayacaktır.
İyi oyunlar.
Herkes sizin gibi işsiz değil beyefendi herkesin iş hayatı yoğun geçiyor. Bu saatte kuyruk acınızı dindirmek için oyundan duyuru yapıp burdan konu açmıyoruz...@bekircann kendisi nerede yokmu buralarda.?
Bence sen busra başkanına sor benim neden ayrıldığımiı ondan sonra konuş. Olayları bilmeden yorum yapma.Bunu menfaati için parti değiştiren insan mı söylüyor?
Bizler komutanlar olarak Genel Kurmay Başkanimizla hareket edeceğimizi beyan ediyoruz kararlarinin sonuna kadar arkasindayiz.Herneyse,
Genelkurmay başkanı olarak bu ultimatomu destekliyorum.
Hatta arttırıyorum,
Meclis Başkanının gün içerisinde istifasını bekliyoruz. Aksi takdirde Ordu müdahale etmekten geri durmayacaktır.
İyi oyunlar.
Yok ya işsiz dedi gel bir ara işletmemde seni ağırlayayım beyfendi 🫡Herkes sizin gibi işsiz değil beyefendi herkesin iş hayatı yoğun geçiyor. Bu saatte kuyruk acınızı dindirmek için oyundan duyuru yapıp burdan konu açmıyoruz...
Sen bence hiç gözükme gözümüzeBence sen busra başkanına sor benim neden ayrıldığımiı ondan sonra konuş. Olayları bilmeden yorum yapma.