Meclis Başkanı Ultimatom (15 Kişi İçeride)

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Biz sizlerin amacinizi çok iyi biliyoruz bazi seyleri mana edip karsi tarafa geçtiginizide gördük bunu ihtimal ediyorduk zaten sizlere guvenimizi sağlayan bizim ittifaka dahil.olmanizi sağlayan adama.bile.laf ettiniz siz o adam olmasa siz o makamlari ruyanizda bile alamazdiniz
Konus kardeşim kim tutar seni

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Farkındaysan size o seçimi kazandıran en önemli unsur yine benim partimin medyayla birlikte 19+4 = 23 oy artırması olmuştu hatırlatırım. Ama seni ben atadım sen kazanmadın?

Bende seni indireceğim 😀 'Yenilikci Demokrasi darbesi' 😉

B

busr

Ziyaretçi
Biz sizlerin amacinizi çok iyi biliyoruz bazi seyleri mana edip karsi tarafa geçtiginizide gördük bunu ihtimal ediyorduk zaten sizlere guvenimizi sağlayan bizim ittifaka dahil.olmanizi sağlayan adama.bile.laf ettiniz siz o adam olmasa siz o makamlari ruyanizda bile alamazdiniz
Yok emre bilmiyorsun biz karşınızdakilerede olası bi darbeye kalkışmaları halinde desteklemeyeceğimizi söyledik. Darbenin olduğu yerde biz yokuz mantık bu kadar basit ihanet ettiniz sattınız diye ağlanacak bir durum yok ortada

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Yok emre bilmiyorsun biz karşınızdakilerede olası bi darbeye kalkışmaları halinde desteklemeyeceğimizi söyledik. Darbenin olduğu yerde biz yokuz mantık bu kadar basit ihanet ettiniz sattınız diye ağlanacak bir durum yok ortada
Siz kimsiniz ki bizi ağlamakla.itam.ediyorsunuz siz bir zeytin ağacındaki tek zeytindiniz o ağacı salladik ve en güçsüz olan düştü artik sizi kaideye bile almayız rüzgar aldı götürdü sizi siz yoksunuz artık.

B

busr

Ziyaretçi
Siz kimsiniz ki bizi ağlamakla.itam.ediyorsunuz siz bir zeytin ağacındaki tek zeytindiniz o ağacı salladik ve en güçsüz olan düştü artik sizi kaideye bile almayız rüzgar aldı götürdü sizi siz yoksunuz artık.
Nolur alın bizi emre bak ağlıyoruz suan altın ok bizi alsın diye 🥲

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Yürek Medya Olarak OHAL durumunda darbe karşıtı yayınlara hazırız

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Ayrıca soruyorsan eğer ben ve partimin emekleriyle 7 günde 31 oydan 53 oya çıkmış olmasaydık şuan maks milletvekili olmuştunuz 😂Hatta onu da olamamış çoktan darbe yemiştiniz. O zamanda darbeciye karşı durduk bugünde çok fazla üstünüze alınmayın yani. Derdimiz siz değilsiniz.
Burdan şunu da söyleyim hepiniz SS alın lazım olur kendi partim de dahil olmak üzere darbe düşünen planlayan hangi parti ve ittifak olursa karşı duracağım. Sizleyken çok rahat kazanağımızı biz de biliyorduk. Biz güllü yolları değil taşlı sokakları seçtik. Ayağımıza batan taş canımızı yakmaz merak etme.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Ayrıca soruyorsan eğer ben ve partimin emekleriyle 7 günde 31 oydan 53 oya çıkmış olmasaydık şuan maks milletvekili olmuştunuz 😂Hatta onu da olamamış çoktan darbe yemiştiniz. O zamanda darbeciye karşı durduk bugünde çok fazla üstünüze alınmayın yani. Derdimiz siz değilsiniz.
Burdan şunu da söyleyim hepiniz SS alın lazım olur kendi partim de dahil olmak üzere darbe düşünen planlayan hangi parti ve ittifak olursa karşı duracağım. Sizleyken çok rahat kazanağımızı biz de biliyorduk. Biz güllü yolları değil taşlı sokakları seçtik. Ayağımıza batan taş canımızı yakmaz merak etme.
Bekirim senin parti lideri biraz sıkıntılı başkanlık uğruna darbe içinde darbe bile yapar sen pek tanımıyor olabilirsin o yüzden ss alın kısmını sil

O A B İ

Vatandaş
O zaman forumda şahsıma "kardeş sende kontrolsüz güçsün eline emeğine sağlık" gibi takdirlerde bulunan kıymetli yöneticilerimiz dediklerimi anımsayacaktır

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Hakkiniz olmayan bu ittifak sayesinde aldığınız o makamla mı bunu yaziyorsun taşlı yollari o zaman secicekdin makama geldikten sonra değil biz bizi tehdit edene dersini vercegimizi hep açık net soyledik bizi neyle tehdit ettilerse aynilarini onlara uygulayacagiz gerekirse bu konuşmayi hep yaptik ama birileri son anda arkadan vurup karşı tarafa oy atmayı seçdi biZi tehdit edenlerle ayni yere attilar yani birde burda gelmiş demoktasi falan filan muhabbeti yapiyorsunuz seçim surecindede herkes biliyordu neler yapilacagini herkes halkda farkında merak etmeyin.

O A B İ

Vatandaş
Darbe teşebbüsünün cevabı kendi adıma söylüyorum darbe yaparak değil düşüneni planlayanı uygulayanı adalet merciinde yargılayarak olur. O gün o planı yapan kişiye seçimi kazanarak en büyük cevabı birlikte omuz omuza verdik.