Orduya destek olmayanlar hk. (12 Kişi İçeride)

_ADANALİ_01

.
Vatandaş
Sn.Cengiz çok direnmeyin isterseniz istafınızı verin geçin
Sn. Asım utanmanı rica ediyorum milletin iradesi ile gelen bir kişiyi silah ve darbe zoruyla gasp edenlerin yanındasın, profilinde mustafa kemal atatürk var koyarken hiç mi utanmadın yahu, atatürk orduyu kışlaya sokmuştur arkadaşlar kışlaya

Sizden bir özür metini bekliyoruz Sn. Yakın bu açıklamaları yaparken hiç mi utanmadınız hiç mı daralmadınız, size açık açık söylüyorum siz bir korkaksınız korkağın tekisiniz, milletimiz tarafıdndan seçilen bir valisiniz ve siz askeri postala tapıyor askeri postalı yalıyorsunuz üzerine üstlük profilinizde Mustafa Kemal Atatürk var utanmıyormusunuz cidden?

Umutta

KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ
Vatandaş
Atandığımdan beri Amasya belediye başkanlık üstlendiğim görevimden istifa etmiyorum her daim görevimizin başında olacağım ve olmaya devam edeceğim gücü kime yeterse gelsin alabiliyorsa alsın, hodri meydan, Sonuna kadar meclis başkanımızın arkasındayız. #OrduKışlaya❌🪖

CengizAltun

Yeniden Yükseliş Partisi Sözcüsü
Vatandaş
Bizi vatandaşlar seçti biz bu emeğe karşı çıkamayız, sizde çıkamazsınız bu ülke bizim ve milletimizin ülkesi hiçbir askeri güç bizi yıldıramaz bizi bitiremez gerekirse canımızı veririz

CengizAltun

Vatandaş
Sen hangi güçle hangi kuvvet ile bana verilen direnmeye yeter diyorsun bre hain, haddini aşma haddini bil bizi bu millet seçti arkadaş sen ve senin silahlı kuvvetlerin seçmedi bizim vergilerimiz ile geçiniyorsun üstüne hadsiz gibi darbeyi destekliyorsun

CengizAltun

Vatandaş
Benim hakkımı ordu değil millet koruyacak unutmayın bizleri millet seçti ordu gibi postalcı yalamalar değil arkadaşım, ordu iç ve dış ülkedeki olan şeylerden sorumludur ordu siyasete giremez, darbeler dünyanın her yerinde suçtur türkiyedede suçtur sizler hainsiniz ve en kısa sürede yargılanacaksınız!

hsyn[44]

Üye
Vatandaş
Benim hakkımı ordu değil millet koruyacak unutmayın bizleri millet seçti ordu gibi postalcı yalamalar değil arkadaşım, ordu iç ve dış ülkedeki olan şeylerden sorumludur ordu siyasete giremez, darbeler dünyanın her yerinde suçtur türkiyedede suçtur sizler hainsiniz ve en kısa sürede yargılanacaksınız!
+1

D

Deli Hikmet

Ziyaretçi
Kullandığın dile dikkat edersen iyi olur