Yanlış yorumlamışsın maalesefYok sanmadım öğle yorumladım
Yanlış yorumlamışsın maalesefYok sanmadım öğle yorumladım
Sen şey değilmisin sevgilinden ayrılıp OB ye karşısına geçmeye çalışan kızÇırpınanlar belli yazık
TabikideBaştan herkese söylüyorum avninin koltuğu benim
bende ikindiden sonra yorumlarım geneldeYok sanmadım öğle yorumladım
Tmm knkİstifa edin
Bu işler öyle oje sürmeye benzemez barut kokusu ağırdırYanlış yorumlamışsın maalesef
#darbeyeEvet (adammmmm)#darbeyehayır (ilk sen salacan)
Sen nesin kimse bilmiyor en azından bizi bilen biliyor ali boş yapmaSen şey değilmisin sevgilinden ayrılıp OB ye karşısına geçmeye çalışan kız
Dkdhdkdhdkddbdkdb fokurdadımbende ikindiden sonra yorumlarım genelde
Ama ne olarak bilindiğin önemli ecemSen nesin kimse bilmiyor en azından bizi bilen biliyor ali boş yapma
Ya dur bir başkan zaten canım sıkkın @mrym04 başkan da yok (( (vergi nasık gidiyor ?)bende ikindiden sonra yorumlarım genelde
Evet iste ugrastirma beni tirnagim kirilmasin istifani ver gitBu işler öyle oje sürmeye benzemez barut kokusu ağırdır
Evet sen dönek diye ufak söylentilere karıştın gittin daha adını anan yok, ağlaAma ne olarak bilindiğin önemli ecem
bekletmeyi sevmem ama bu sefer çok zevkli bekleyin durunyeni oyuncu oldugumu sanman beni uzdu suan hadi git istifanı ver bekliyorum
#darbeyeHayır ( yaw gül atsam darbeyi desteklediğimden süphelenirler burdan atayım )#darbeyeEvet (adammmmm)
Beni tanıyacaktın son anda bişeyler oldu malum MSB seçilmedik neyse konu o değilSen nesin kimse bilmiyor en azından bizi bilen biliyor ali boş yapma
Bu işler öyle oje sürmeye benzemez barut kokusu ağırdır
Senin akıl hocaların istifa ettirememiş sen mi ettireceksin bayan başkan ?Evet iste ugrastirma beni tirnagim kirilmasin istifani ver git
Sen ne alaka ?
Keşke seninde adını başka şekilde ansak canımEvet sen dönek diye ufak söylentilere karıştın gittin daha adını anan yok, ağla