Bayan değil kadın önce saygı öğren sonra gelSenin akıl hocaların istifa ettirememiş sen mi ettireceksin bayan başkan ?
Bayan değil kadın önce saygı öğren sonra gelSenin akıl hocaların istifa ettirememiş sen mi ettireceksin bayan başkan ?
Buna sen mi karar veriyorsun istifanı ver bence boşu kesBeni tanıyacaktın son anda bişeyler oldu malum MSB seçilmedik neyse konu o değil
Durduğun taraf yanlış neyse
Canım benim adımı Başkan online ilk kadın başkan diye andı , sen kimdin?Keşke seninde adını başka şekilde ansak canım
Ojemin rengine bakkkSen ne alaka ?
Kes??? @BaşkanOnline yönetim bunlar mı darbe yapıyor?Buna sen mi karar veriyorsun istifanı ver bence boşu kes
#darbeyeEvet ( )#darbeyeHayır ( yaw gül atsam darbeyi desteklediğimden süphelenirler burdan atayım )
İstifa nerdeKes @BaşkanOnline yönetim bunlar mı darbe yapıyor?
Hahhaah hesabını kapatıp açtın sanırsam profilde öyle bişey yazmıyordaCanım benim adımı Başkan online ilk kadın başkan diye andı , sen kimdin?
darbeyi desteklediğimden süphelenirler
Elim yoruldu yaw shsbsbs#darbeyeEvet ( )
Cebine bakİstifa nerde
Ben oyunu çok iyi kavradım sen rahat ol ecemcim kafanı yorma böyle şeylereAhhh Alin sen bi oyunu iyi kavra kim ney onu öğrende öyle gel
Bu seni alakadar eden bi durum değil hadi rütbelende gel boş yapmaHahhaah hesabını kapatıp açtın sanırsam profilde öyle bişey yazmıyorda
aaabvdsndvasdghafsdElim yoruldu yaw shsbsbs
Hahha seni rütbeledilerde ne oldu ablacım soajalksjdndkdBu seni alakadar eden bi durum değil hadi rütbelende gel boş yapma
Tam olarak o ettirecekSenin akıl hocaların istifa ettirememiş sen mi ettireceksin bayan başkan ?
Senin hiç olamayacağın şeyden oldum hadi naşHahha seni rütbeledilerde ne oldu ablacım soajalksjdndkd