Yükselen Gençlik Darbe Duyurusu (9 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Elbet devran döner. Keyfinize göre davranmaya devam. Oyunda oyu'nu satın alamayacağınız bir Adalet bakanı olursa o zaman darbe yönetimi de yargılanacaktır. Tık Tak Tik Tak ⌚⌚

O A B İ

Vatandaş
Bekircan olmayan zekan ile burda bana çıkarcı mı diyorsun , bak bakalım bizim makama mı ihtiyacımız var , koltuğun gidiyor diye sağa sola saldıracağına git camiye 2 rekat şükür namazı kıl da hayata bir amacın olsun.

Bu arada şükür namazı kılıyorum ama sebebi farklı. Adım darbeye karışan tarafta değil darbeyle savaşan tarafta diye 😉

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Oğuzhan darbe sonrası alacağı makamların pazarlığını yapıyordur. Zaten birazdan dövüşür önce ona darbe yaparlar 🤣

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bekircan olmayan zekan ile burda bana çıkarcı mı diyorsun , bak bakalım bizim makama mı ihtiyacımız var , koltuğun gidiyor diye sağa sola saldıracağına git camiye 2 rekat şükür namazı kıl da hayata bir amacın olsun.
Kimin koltuğu gidiyormuş ? Ben giden bir koltuk göremedim. bu yüzden sesiniz çok çıkıyor zaten sözcüme ve meclis başkanıma konuşurken hitap şeklini düzeltiniz öncelikle.

O A B İ

Vatandaş
Vay Alikerem başkanım tık tak tik tak sayımı sen yaptın sonra görüşemedik cansın. Makam istemez oy hakkıma dokunma söz hiçbir makam almayacam 😂😂