"Saldırmak" nedir niçin kullanılır meclis başkanına kullanılan hitap şekli yanlıştır. Saygıyı aşmayacağınızı söylemiştiniz. @BaşkanOnline
Herkes şaşar adalet şaşmazElbet devran döner. Keyfinize göre davranmaya devam. Oyunda oyu'nu satın alamayacağınız bir Adalet bakanı olursa o zaman darbe yönetimi de yargılanacaktır. Tık Tak Tik Tak
Bir yanlış görüyorsan raporla kral etiket atmayın bence"Saldırmak" nedir niçin kullanılır meclis başkanına kullanılan hitap şekli yanlıştır. Saygıyı aşmayacağınızı söylemiştiniz. @BaşkanOnline
Bekircan olmayan zekan ile burda bana çıkarcı mı diyorsun , bak bakalım bizim makama mı ihtiyacımız var , koltuğun gidiyor diye sağa sola saldıracağına git camiye 2 rekat şükür namazı kıl da hayata bir amacın olsun.
Yapıldı zaten sorun yok kelimeleri özenle seçmenizi rica ediyoruz.Bir yanlış görüyorsan raporla kral etiket atmayın bence
Olayın benle alakasını çözemedimYapıldı zaten sorun yok kelimeleri özenle seçmenizi rica ediyoruz.
Yav onun bişeye karıştığı falan yok! Ona vermişler gazı ha paşam sensin paşam o da almış lpg yi bağırınıyor işteBu arada şükür namazı kılıyorum ama sebebi farklı. Adım darbeye karışan tarafta değil darbeyle savaşan tarafta diye
Bir yanlış oldu Kral anın heyecanıyla kusura bakmaOlayın benle alakasını çözemedim
Estağfurullah sorun değilBir yanlış oldu Kral anın heyecanıyla kusura bakma
tamam sanada makam veririzEee kimse cevap vermiyor aloo
Kimin koltuğu gidiyormuş ? Ben giden bir koltuk göremedim. bu yüzden sesiniz çok çıkıyor zaten sözcüme ve meclis başkanıma konuşurken hitap şeklini düzeltiniz öncelikle.Bekircan olmayan zekan ile burda bana çıkarcı mı diyorsun , bak bakalım bizim makama mı ihtiyacımız var , koltuğun gidiyor diye sağa sola saldıracağına git camiye 2 rekat şükür namazı kıl da hayata bir amacın olsun.
Bak bakayım makama ihtiyacı varmı alicim?tamam sanada makam veririz
Kimin koltuğu gidiyormuş ? Ben giden bir koltuk göremedim. bu yüzden sesiniz çok çıkıyor zaten sözcüme ve meclis başkanıma konuşurken hitap şeklini düzeltiniz öncelikle.
Tamam sanada verelimBak bakayım makama ihtiyacı varmı alicim?
fc24 de kariyer yapıyorum bekle canımVay Alikerem başkanım tık tak tik tak sayımı sen yaptın sonra görüşemedik cansın. Makam istemez oy hakkıma dokunma söz hiçbir makam almayacam