Bahse konu olay daha önce de hem uyun yönetimine hemde forumda anlattığım gibi Yönetimden aldığım bilgi doğrultusunda Yedek Milletvekillerinin atamasını gerçekleştirmedim. Fakat daha sonra dönemin oyun başkanı atamaları gerçekleştirdiğinde oyun yönetimi atamayı onayladığına göre göstermelik de olsa atayabilirsin talimatı almıştır herhalde diyerek konuyu üstelemedim. Daha önce yapılan atamalara yönetimin ses etmemesi üzerine de haklı olarak boş olan yedek 2 milletvekili koltuğuna atama gerçekleştirdim. Fakat bu vekillerin ne meclis oylamasında ne de olası referandumlarda oy yetkisinin olamayacağını biliyordum. Dediğim gibi yönetime bu konuyu hatırlatma sebebim de bu vekillerin oy kullandığını görmem oldu. Zaten yönetime konuyu hatırlattığımda aldığım cevap bu konunun ciddi bir konu olduğu ve acil bir şekilde forumda konu açmam verektiği oldu.
Tüm kamuoyunun bilgisine.
Ayrıca Sevgili Oyun Başkanım gerçek yüzünüzü özlemiştim tekrardan maskesiz bir şekilde oyunculuktan uzak yüz-yüze geldiğimiz için çok sevindim. Saygılarımla
Tüm kamuoyunun bilgisine.
Ayrıca Sevgili Oyun Başkanım gerçek yüzünüzü özlemiştim tekrardan maskesiz bir şekilde oyunculuktan uzak yüz-yüze geldiğimiz için çok sevindim. Saygılarımla