Kabul etdeNe göstercek kardeşim, sabahtan beri göstercem göstercem. Ne meraklısın göstermeye be
Kabul etdeNe göstercek kardeşim, sabahtan beri göstercem göstercem. Ne meraklısın göstermeye be
Ben şuan şahsım adına kouşuyorum siz medya diyorsunuz. Hem darbenin karşıtı olduğun zaman ne tarafta olduğun bellidirKonuşma sen, hani sen medya değilmiydin. Bskıyorumda birilerini tarflı olarak savunuyorsun . Yandaş medyacılık yapıyorsun
Herkesi kandırırsın ama seviyeli şekilde , ben fazlayım eskiyim sen onu bir geç , son gün son dakikalar paylaşıyorsun şimdi aklına gelmiş “ HERHALDE “Her gün takipteyim işimiz demiştim
İşini yapmasaydı bu halde olmazdınızİşini yapsaydı böyle olmazdı hiçbirsey.
Siz çok biliyorsunuz "herhalde"Herkesi kandırırsın ama seviyeli şekilde , ben fazlayım eskiyim sen onu bir geç , son gün son dakikalar paylaşıyorsun şimdi aklına gelmiş “ HERHALDE “
Onu loglar belirler.Konunun daha da skandal tarafı bu vekil bir de referandum da oy kullandı. Oyunun geçersiz sayılmasını talep ediyoruz.
@BaşkanOnline
Sence yönetim bu ultimatoma nasıl cevap verecek?Önce yönetimi , Oyun Başkanının aldığı kararı açıklasın ondan sonrasına bakarız , şuan öncelik Oyun Başkanın Meclis Başkanını görevden alması duyuru atıldı ve şunu da ekliyorum bunca saattir bunu paylaşmadın , bunu sana acaba kim söylettirdi orası aklımı karıştırıyor
HerhaldeHerkesi kandırırsın ama seviyeli şekilde , ben fazlayım eskiyim sen onu bir geç , son gün son dakikalar paylaşıyorsun şimdi aklına gelmiş “ HERHALDE “
15:32 den beri sevgili yönetimden bir sonuç bekledim gelmeyince toplum huzurunda talebimi hatırlatmak istedim sayın başkan.Önce yönetimi , Oyun Başkanının aldığı kararı açıklasın ondan sonrasına bakarız , şuan öncelik Oyun Başkanın Meclis Başkanını görevden alması duyuru atıldı ve şunu da ekliyorum bunca saattir bunu paylaşmadın , bunu sana acaba kim söylettirdi orası aklımı karıştırıyor
Kardeşim DC den yine istek attımOnu loglar belirler.
Loglarda 72 saati doldurmayınva makamdan düşürmez.
Parti ile makam logu aynı saat değildir ki düşmemiştir.
Hatta bazen partiden 72 saatten daha erken sürede de düşebiliyor, sistem hatasından dolayı.
Sanane arkadaş görevini yapıyor işteKonuşma sen böyle birşey düşünemez takip edemezsin. Kim takip etti söyle
NedenKardeşim DC den yine istek attım
Kim oldugumu göstercem işte kabul et
15:32 den beri sevgili yönetimden bir sonuç bekledim gelmeyince toplum huzurunda talebimi hatırlatmak istedim sayın başkan.
Ayrıca darbeciler başarılı olamasında mevzu koltuk değil o konuda takdir yönetimimizin. Tek hatasında daha önce kaş meclis başkanı görevden aldılar araştırıyorum
Özelden yaz burdan, dc kullanmama kararım varKim oldugumu göstercem işte kabul et
Hee beni mi banlatıcan burdan yazim da ajan kardeşimÖzelden yaz burdan, dc kullanmama kararım var
Nerde bu ordu beni sabahtan beri bekletiyorsunuzKimlere kimlere neler oldu bir bilsen
Ama hiçbirinin başına senin başına gelecekler kadar birşeyler gelmedi
O zaman konuşma. Ayrıca banlatacak bir durum mu yapıcaksınHee beni mi banlatıcan burdan yazim da ajan kardeşim
Yapacak gibiO zaman konuşma. Ayrıca banlatacak bir durum mu yapıcaksın