Hadi kadir abinin yanına ne emir veriyorsa yap hadiBen bu oyunda hep vardım, belliki sen yenisin.
Hadi kadir abinin yanına ne emir veriyorsa yap hadiBen bu oyunda hep vardım, belliki sen yenisin.
Banane eyupsen, ne yanı eyup oldunda bırsey mı oldu. Sınırsız ban yemiş, bellıkı devam edeceksın ban yemeyedeEvet doğru mesela ben E Y U P sınırsız bana yedim ne yapim sesiz mi kalim bu günlerdr
Acemi ajan seni gelmişsin burda bize atıp tutuyorsunHadi kadir abinin yanına ne emir veriyorsa yap hadi
Verirse yaparım neden yapmayayım.Hadi kadir abinin yanına ne emir veriyorsa yap hadi
Yinede beni senin gibi bilmi çeklerBanane eyupsen, ne yanı eyup oldunda bırsey mı oldu. Sınırsız ban yemiş, bellıkı devam edeceksın ban yemeyede
Konuşmaa.Acemi ajan seni gelmişsin burda bize atıp tutuyorsun
Az şu DC istek kabul etsen senle öyle güzel konuşucagım kiVerirse yaparım neden yapmayayım.
Ne konusacanAz şu DC istek kabul etsen senle öyle güzel konuşucagım ki
Sen kabul etdeNe konusacan
Ayrıca bu hesabında etik değil, forum hesabı açmak için oyun hesabı olması gerekir. Burdan anlaşılıyorki sende multi hesap var. Demekki sen multi hesaplarla oynuyor ve adil davranış içinde bulunmuyorsun.Evet doğru mesela ben E Y U P sınırsız bana yedim ne yapim sesiz mi kalim bu günlerdr
Bende bir oyun hesabı var ama iki forum var multi olduğuna dair pek bir kanıt yokAyrıca bu hesabında etik değil, forum hesabı açmak için oyun hesabı olması gerekir. Burdan anlaşılıyorki sende multi hesap var. Demekki sen multi hesaplarla oynuyor ve adil davranış içinde bulunmuyorsun.
@BaşkanOnline bu forum hesabının ve bağlı olduğu oyun hesabının incelenmesini talep ediyorum. Kullanıcı kendisinin Türk budun psrti sekreteri E Y Ü P oldugunu beyan etmiştir.
Diğeri zzten medya hesabı, yönetimden izin alınarak yapışabılıyor buBende bir oyun hesabı var ama iki forum var multi olduğuna dair pek bir kanıt yok
Sınırsız bana yemeseydim tek form hesabı ile devam ederdim ama sende düşünce yokAyrıca bu hesabında etik değil, forum hesabı açmak için oyun hesabı olması gerekir. Burdan anlaşılıyorki sende multi hesap var. Demekki sen multi hesaplarla oynuyor ve adil davranış içinde bulunmuyorsun.
@BaşkanOnline bu forum hesabının ve bağlı olduğu oyun hesabının incelenmesini talep ediyorum. Kullanıcı kendisinin Türk budun psrti sekreteri E Y Ü P oldugunu beyan etmiştir.
Yönetimden izin almadan ikinci hesap açtı o zaman?Diğeri zzten medya hesabı, yönetimden izin alınarak yapışabılıyor bu
Yemeseydin sendeSınırsız bana yemeseydim tek form hesabı ile devam ederdim ama sende düşünce yok
Avni vol 1-2-3-4 varBende bir oyun hesabı var ama iki forum var multi olduğuna dair pek bir kanıt yok
Fikir ayrocalıgı bu seni alakadar etmiyorYemeseydin sende
Oyun adı hesabı banlı zaten. O hesaba başka forum hesabı açamaz ki.Yönetimden izin almadan ikinci hesap açtı o zaman?
Ben açıklayayım. Arkadaş yeni kayıtlı hiç bir partiye üye değil ve dolayısıyla da parti üyelerini tanıyamaz. Demin Kadir nerede diye sordun onun banlı olduğunu söyledi. Partisi yok ama Altın Ok partisini savunuyor dolayısıyla darbeyi ve herkesi tanıyor önemli konularda önemli yorumlar yazıyor. Bir dakika yoksa bu üye Kadir Aydın mı ?) Aaa başkanım ben sizi kurallara daha saygılı bilirdim )))Bende bir oyun hesabı var ama iki forum var multi olduğuna dair pek bir kanıt yok
Yav kardeşim sanane sana mı sorucamOyun adı hesabı banlı zaten. O hesaba başka forum hesabı açamaz ki.